Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Verlenging erkenningen openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn voor schuldbemiddeling Bij het besluit van de secretaris-generaal van 10 septem

Verlenging erkenningen openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn voor schuldbemiddeling

Bij het besluit van de secretaris-generaal van 10 september 2010 van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin wordt het volgende bepaald :

De erkenning van het centrum voor algemeen welzijnswerk en jeugdzorg Middenkust als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 10 mei 2011.

Bij het besluit van de secretaris-generaal van 27 september 2010 van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin wordt het volgende bepaald :

De erkenning van het Openbaar Centrum voor maatschappelijk welzijn van Wetteren als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 20 februari 2011.

Bij het besluit van de secretaris-generaal van 28 september 2010 van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin wordt het volgende bepaald :

De erkenning van het Openbaar Centrum voor maatschappelijk welzijn van Merksplas als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 30 mei 2011.

Bij de besluiten van de secretaris-generaal van 29 september 2010 van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin wordt het volgende bepaald :

De erkenning van het Openbaar Centrum voor maatschappelijk welzijn van Lummen als instelling voor schuldbemiddeling, wordt verlengd voor een periode van zes jaar met ingang van 12 maart 2011.

De erkenning van het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn van Gooik als instelling voor...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT