Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole

Erkende certificeringsinstellingen

Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Inscert Partner, Rue Hayeneux, 62, 4040 Herstal, +32 (0)4 240 75 00 - erkenningsnummer CI-020 tot en met 15 juli 2021 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen:

G-002 "Gids autocontrolesysteem zuivelindustrie";

G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij";

G-004 "Autocontrolegids voor de brouwerijsector";

G-006 "Generische autocontrolegids voor pluimveeslachthuis en - uitsnijderij en inrichtingen die gehakt vlees, vleesbereidingen, separatorvlees op basis van pluimveevlees produceren";

G-007 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de detailhandel in algemene voedingswaren";

G-010 "Autocontrolegids in de sector van de productie en de distributie van gewasbeschermingsmiddelen";

G-014 "Gids Autocontrole: aardappelen-groenten-fruit verwerkende industrie en handel";

G-017 "Sectorgids voor wegtransport en opslag in de voedselketen";

G-018 "Generische autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees, vleesbereidingen en separatorvlees van als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren";

G-019 "Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen in de sectoren: Vleesproducten - Kant en klaar gerechten - Sauzen, bouillons en soepen - Salades -Natuurdarmen";

G-022 "Gids autocontrole voor de sector van de biscuit-, chocolade-, praline-, suikergoed- en ontbijtgranenindustrie";

G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horecasector";

G-025 "Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en verzorgingsinstellingen";

G-026 "Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij";

G-029 "Autocontrole gids van de productiebedrijven van verpakt water, frisdranken, sappen en nectar";

G-032 "Generieke autocontrolegids voor de vissector";

G-033 "Sectorgids autocontrole voor de aannemers van land- en tuinbouwwerken voor de primaire plantaardige productie";

G-034...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT