Ereconsuls Ontslagen. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 20 juli 2020 : 1. Wordt, op haar verzoek, eervol ontslag uit haar ambt verleend aan Mevr. Elisabeth DE LOBEL

Ereconsuls

Ontslagen. - Benoemingen

Bij koninklijk besluit van 20 juli 2020 :

  1. Wordt, op haar verzoek, eervol ontslag uit haar ambt verleend aan Mevr. Elisabeth DE LOBEL, honorair Consul van België te Korfoe.

  2. Wordt Mevr. Isabella Aikaterini EMMANOUILIDOU voor een periode van vijf jaar benoemd tot ereconsul van België te Korfoe met als ressort de regio Ionische Eilanden.

    Bij koninklijk besluit van 22 augustus 2020 :

  3. Wordt, op haar verzoek, eervol ontslag uit haar ambt verleend aan Mevr. Joëlle SCAGLIA, honorair Consul van België te Ajaccio.

  4. Wordt de heer Jean-Pierre AUDISIO voor een periode van vijf jaar benoemd tot ereconsul van België te Ajaccio met als ressort de Departementen Zuid-Corsica en Hoog Corsica.

    Ontslag en benoeming. - Wijziging ressort

    Bij koninklijk besluit van 18 juni 2020 :

  5. Wordt, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Michel DEMARE, honorair Consul van België te Bazel, met ingang van 5 juni 2019.

  6. Wordt Mevr. Jacqueline HAVERALS voor een periode van vijf jaar benoemd tot ereconsul van België te Bazel.

  7. Wordt het ressort van het Consulaat van België te Bazel als volgt vastgesteld : de Kantons Basel-Stadt, Basel-Landschaft, Solothurn, Jura en Aargau.

    Benoeming

    Bij koninklijk besluit van 17 mei 2018 :

    Wordt de heer Siddhartha KUNTI voor een periode van vijf jaar benoemd tot ereconsul van België te Southampton met als ressort de Graafschappen Devon, Cornwall, Dorset, Wiltshire, Isle of Wight en Hampshire.

    Ontslagen

    Bij koninklijk besluit van 9 juni 2020 :

  8. Wordt eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Maurice LACLABERE, honorair Vice-Consul van België te Antofagasta.

  9. Wordt de heer Maurice LACLABERE ertoe gemachtigd de eretitel van zijn ambt te voeren.

    Bij koninklijke besluiten van 31 juli 2020 :

    Wordt, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Renato FERREIRA BARCO, honorair Consul van België te Santos, met ingang van 4 november 2019.

    Wordt, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Bernard VAN den WOUWER, ereconsul van België te Manama, met ingang van 13 december 2019.

    Bij koninklijk besluit van 9 augustus 2020 :

    Wordt, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Siddhartha KUNTI, ereconsul van België te...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT