Jobpunt Vlaanderen coördineert de aanwerving voor burgerlijk ingenieur-dienstkringingenieur (niveau A) voor het beleidsdomein Mobiliteit en Openbare Werken, Agentschap Wegen en Verkeer (Selectienummer

Jobpunt Vlaanderen coördineert de aanwerving voor burgerlijk ingenieur-dienstkringingenieur (niveau A) voor het beleidsdomein Mobiliteit en Openbare Werken, Agentschap Wegen en Verkeer (Selectienummer 6312)

De Vlaamse overheid wil het verkeer veilig, vlot, leefbaar en betaalbaar houden.

Het Agentschap Wegen en Verkeer staat in voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de Vlaamse gewest- en autosnelwegen. Het Agentschap is ook bevoegd voor de veiligheid en het comfort van de weggebruikers. Zij zorgt tevens voor de grootst mogelijke mobiliteit, rekening houdend met ruimtelijke ordening, economische en ecologische aspecten.

De afdeling Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant is één van de vijf territoriale afdelingen binnen het Agentschap Wegen en Verkeer. De afdeling is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen en autosnelwegen in de provincie Vlaams-Brabant.

Jouw functie :

Als dienstkringingenieur leid en coördineer je een dienstkring, bereid je planning en beleid voor op alle terreinen van verkeer en vervoer die de afdeling aanbelangen, ontwerp je infrastructuurwerken en treed je op als projectleider voor deze werken. Je rapporteert hierover rechtstreeks aan het afdelingshoofd. Je geeft ook leiding aan de districtschef(s) en werfleider(s) van het district waarvoor je verantwoordelijk bent. Iedere dienstkring telt een 25-tal personeelsleden (districtschefs, werfleiders, werfcontroleurs, administratieve medewerkers, wegentoezichters en arbeiders).

Op dit moment zoeken wij specifiek een dienstkringingenieur die verantwoordelijk zal zijn voor de autosnelwegen in dienstkring Vilvoorde.

Jouw profiel :

Diploma :

Je hebt een diploma van burgerlijk ingenieur of een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen in één van de volgende richtingen : bouwkunde, architectuur of geotechniek en mijnbouwkunde.

Je kan ook deelnemen aan de selectieprocedure als je laatstejaarsstudent bent in het academiejaar 2010-2011.

Je kan de functie enkel opnemen indien je op het moment van indiensttreding je diploma effectief behaald hebt.

Competenties :

• Samenwerken III.

• Betrouwbaarheid II.

• Voortdurend verbeteren II.

• Klantgerichtheid II.

• Overtuigingskracht II.

• Oordeelsvorming I.

• Plannen II.

• Voortgangscontrole II.

• Delegeren I.

• Organisatiebetrokkenheid II.

• Je beschikt over de nodige kennis van de burgerlijke bouwkunde in het algemeen en van de wegenbouwkunde in het bijzonder.

Je bent vertrouwd met de courante...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT