Decreet tot wijziging van het decreet van 12 april 2001 betreffende de organisatie van de gewestelijke elektriciteitsmarkt, de 6 mai 2019

Artikel 1. In artikel 45, § 2quinquies, van het decreet van 12 april 2001 betreffende de organisatie van de gewestelijke elektriciteitsmarkt, zoals ingevoegd bij het decreet van 11 april 2014 en voor het laatst gewijzigd bij het decreet van 31 januari 2019, worden de woorden "volgens de evaluatieprocedure van titel VIII van de Ambtenarencode" vervangen door de woorden "volgens de evaluatieprocedure vastgelegd door het Parlement in een specifiek reglement".

Art. 2. In artikel 45quater van hetzelfde decreet, zoals ingevoegd bij het decreet van 11 april 2014 en voor het laatst gewijzigd bij het decreet van 31 januari 2019, wordt het derde lid vervangen door wat volgt:

"De ontslagprocedure wordt in een specifiek reglement door het Parlement vastgelegd".

Art. 3. Dit decreet treedt in werking op de datum van inwerkingtreding van het decreet van 31 januari 2019 tot wijziging van het decreet van 12 april 2001 betreffende de organisatie van de gewestelijke elektriciteitsmarkt en het decreet van 19 december 2002 betreffende de organisatie van de gewestelijke gasmarkt.

Handtekening

Kondigen dit decreet af, bevelen dat het in het Belgisch Staatsblad zal worden bekendgemaakt.

Namen, 6 mei 2019.

De Minister-President,

W. BORSUS

De Minister van Sociale Actie, Gezondheid, Gelijke Kansen, Ambtenarenzaken en Administratieve vereenvoudiging,

A. GREOLI

De Minister van Economie, Industrie, Onderzoek, Innovatie, Digitale...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT