Decreet houdende instemming met het Samenwerkingsakkoord van 25 augustus 2020 tussen de Federale Staat, de Vlaamse Gemeenschap, het Waalse Gewest, de Duitstalige Gemeenschap en de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie, betreffende de gezamenlijke gegevensverwerking door Sciensano en de door de bevoegde gefedereerde entiteiten of door de bevoegde agentschappen aangeduide contactcentra, gezondheidsinspecties en mobiele teams in het kader van een contactonderzoek bij personen die (vermoedelijk) met het coronavirus COVID-19 besmet zijn op basis van een gegevensbank bij Sciensano, de 12 octobre 2020

Artikel 1. Instemming wordt verleend met het Samenwerkingsakkoord van 25 augustus 2020 tussen de Federale Staat, de Vlaamse Gemeenschap, het Waalse Gewest, de Duitstalige Gemeenschap en de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie, betreffende de gezamenlijke gegevensverwerking door Sciensano en de door de bevoegde gefedereerde entiteiten of door de bevoegde agentschappen aangeduide contactcentra, gezondheidsinspecties en mobiele teams in het kader van een contactonderzoek bij personen die (vermoedelijk) met het coronavirus COVID-19 besmet zijn op basis van een gegevensbank bij Sciensano.

Art. 2. In artikel 10.7, eerste lid, van het decreet van 1 juni 2004 betreffende de gezondheidspromotie en inzake medische preventie, ingevoegd bij het decreet van 20 juli 2020, worden de volgende wijzigingen aangebracht:

  1. de bepaling onder 1° wordt vervangen als volgt:

    "1° Samenwerkingsakkoord: het Samenwerkingsakkoord van 25 augustus 2020 tussen de Federale Staat, de Vlaamse Gemeenschap, het Waalse Gewest, de Duitstalige Gemeenschap en de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie, betreffende de gezamenlijke gegevensverwerking door Sciensano en de door de bevoegde gefedereerde entiteiten of door de bevoegde agentschappen aangeduide contactcentra, gezondheidsinspecties en mobiele teams in het kader van een contactonderzoek bij personen die (vermoedelijk) met het coronavirus COVID-19 besmet zijn op basis van een gegevensbank bij Sciensano;"

  2. in de bepaling onder 2° worden de woorden "koninklijk besluit" vervangen door het woord "Samenwerkingsakkoord".

    Art. 3. In artikel 10.10, 5°, van hetzelfde decreet, ingevoegd bij het decreet van 20 juli 2020, worden de woorden "koninklijk besluit" vervangen door het woord "Samenwerkingsakkoord".

    Art. 4. In artikel 10.12 van hetzelfde decreet, ingevoegd bij het decreet van 20 juli 2020, worden de volgende wijzigingen aangebracht:

  3. in het eerste lid worden de woorden "koninklijk besluit" vervangen door het woord "Samenwerkingsakkoord";

  4. in het derde lid worden de woorden "koninklijk besluit" vervangen door het woord "Samenwerkingsakkoord".

    Art. 5. In artikel 10.13, eerste lid, van hetzelfde decreet, ingevoegd bij het decreet van 20 juli 2020, worden de woorden "koninklijk besluit" vervangen door het woord "Samenwerkingsakkoord".

    Art. 6. In artikel 10.14 van hetzelfde decreet, ingevoegd bij het decreet van 20 juli 2020, worden de volgende wijzigingen aangebracht:

  5. in het eerste lid worden de woorden "koninklijk...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT