Decreet houdende aanpassing van de middelenbegroting van de Vlaamse Gemeenschap voor het begrotingsjaar 2022, de 8 juillet 2022

Artikel 1. De raming der niet-toegewezen ontvangsten van de Vlaamse Gemeenschap inzake de gemeenschappelijke aangelegenheden, voor het begrotingsjaar 2022, wordt aangepast volgens de omstandige vermeldingen in de bij dit decreet gevoegde tabel ten belope van:

(duizend euro)

Aanpassingen
Vermeerderingen
Verminderingen 213.785

Deze ontvangsten worden opgesomd in de kolom "algemene ontvangsten" van de hiernavolgende tabel en aangeduid met code 1.

Art. 2. De raming der niet-toegewezen ontvangsten van de Vlaamse Gemeenschap inzake de aangelegenheden, bedoeld in artikel 127 tot 129 van de Grondwet, voor het begrotingsjaar 2022, wordt aangepast volgens de omstandige vermeldingen in de bij dit decreet gevoegde tabel ten belope van:

(duizend euro)

Aanpassingen
Vermeerderingen 1.284.179
Verminderingen

Deze ontvangsten worden opgesomd in de kolom "algemene ontvangsten" van de hiernavolgende tabel en aangeduid met code 2.

Art. 3. De raming der niet-toegewezen ontvangsten van de Vlaamse Gemeenschap inzake de aangelegenheden, bedoeld in artikel 39 van de Grondwet, voor het begrotingsjaar 2022, wordt aangepast volgens de omstandige vermeldingen in de bij dit decreet gevoegde tabel ten belope van:

(duizend euro)

Aanpassingen
Vermeerderingen 249.503
Verminderingen

Deze ontvangsten worden opgesomd in de kolom "algemene ontvangsten" van de hiernavolgende tabel en aangeduid met code 3.

Art. 4. De raming der toegewezen ontvangsten van de Vlaamse Gemeenschap inzake de gemeenschappelijke aangelegenheden, voor het begrotingsjaar 2022, wordt aangepast volgens de omstandige vermeldingen in de bij dit decreet gevoegde tabel ten belope van:

(duizend euro)

Aanpassingen
Vermeerderingen 10.340
Verminderingen

Deze ontvangsten worden opgesomd in de kolom "toegewezen ontvangsten" van de hiernavolgende tabel en aangeduid met code 1.

Art. 5. De raming der toegewezen ontvangsten van de Vlaamse Gemeenschap inzake de aangelegenheden, bedoeld in artikel 127 tot 129 van de Grondwet, voor het begrotingsjaar 2022, wordt aangepast volgens de omstandige vermeldingen in de bij dit decreet gevoegde tabel ten belope van:

(duizend euro)

Aanpassingen
Vermeerderingen 5.548
Verminderingen

Deze ontvangsten worden opgesomd in de kolom "toegewezen ontvangsten" van de hiernavolgende tabel en aangeduid met code 2.

Art. 6. De raming der toegewezen ontvangsten van de Vlaamse Gemeenschap inzake de aangelegenheden, bedoeld in...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT