Buitenlandse carrière. - Overplaatsingen Bij ministerieel besluit van 22 december 2020 wordt de heer Alain BAETENS ontheven uit zijn functie van Ambassadesecretaris bij de Ambassade van België te

Buitenlandse carrière. - Overplaatsingen

Bij ministerieel besluit van 22 december 2020 wordt de heer Alain BAETENS ontheven uit zijn functie van Ambassadesecretaris bij de Ambassade van België te New Delhi. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Washington, als medewerker belast met het diplomatiek beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 22 december 2020 wordt de heer Vincent BODSON ontheven uit zijn functie van medewerker belast met het consulair beleidsdomein bij de Ambassade van België te Yaoundé. Hij wordt toegevoegd aan de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de O.V.N. te Genève, als medewerker belast met het diplomatiek beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 22 december 2020 wordt Mevr. Florence CAILLOL ontheven uit haar functie van Ambassadesecretaris bij de Ambassade van België te Peking. Zij wordt toegevoegd aan de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de Europese Unie te Brussel, als medewerkster belast met het diplomatiek beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 22 december 2020 wordt de heer Jean-Michel COLAS ontheven uit zijn functie van medewerker belast met het consulair beleidsdomein bij het Consulaat-Generaal van België te Istanbul. Hij wordt toegevoegd aan de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de Europese Unie te Brussel, als Ambassadesecretaris.

Bij ministerieel besluit van 22 december 2020 wordt Mevr. Lieve DECALUWE ontheven uit haar functie van medewerkster belast met het consulair beleidsdomein bij de Ambassade van België te Doha. Zij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Pretoria, als medewerkster belast met het consulair beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 22 december 2020 wordt de heer Vianney de WOUTERS d'OPLINTER ontheven uit zijn functie van Ambassadesecretaris bij de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de N.A.V.O. te Brussel. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Sofia, als medewerker belast met het diplomatiek en consulair beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 22 december 2020 wordt de heer Jeroen DUBOIS ontheven uit zijn functie van Ambassadesecretaris bij de Ambassade van België te Beiroet. Hij wordt toegevoegd aan het Consulaat-Generaal van België te Jerusalem, als medewerker belast met het consulair beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 22 december 2020 wordt de heer Patrick ENGLEBERT ontheven uit zijn functie van Ambassaderaad bij de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de Europese Unie te...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT