Buitenlandse Carrière Overplaatsingen Bij ministerieel besluit van 14 augustus 2020 wordt de heer Arnaud GASPART ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade

 
GRATIS UITTREKSEL

Buitenlandse Carrière

Overplaatsingen

Bij ministerieel besluit van 14 augustus 2020 wordt de heer Arnaud GASPART ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Ottawa als medewerker belast met het diplomatiek beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 14 augustus 2020 wordt Mevrouw Sophie HOTTAT ontheven uit haar functie bij het Hoofdbestuur. Zij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Beijing als Minister-Raad belast met het diplomatiek beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 14 augustus 2020 wordt de heer Gilles LANDSBERG ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Washington als medewerker belast met het diplomatiek beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 14 augustus 2020 wordt Mevrouw Katherine RAEYMAEKERS ontheven uit haar functie bij het Hoofdbestuur. Zij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Rabat als medewerkster belast met het diplomatiek beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 14 augustus 2020 wordt de heer Koen VAN ACOLEYEN ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Kampala als medewerker belast met het beleidsdomein ontwikkelingssamenwerking.

Bij ministerieel besluit van 14 augustus 2020 wordt de heer Heikki VANDERMANDER ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Beiroet als medewerker belast met het diplomatiek beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 14 augustus 2020 wordt de heer...

Om verder te lezen

PROBEER HET UIT