Buitenlandse carrière. - Overplaatsingen Bij ministerieel besluit van 29 juni 2020 wordt de heer Pierre BERTELS ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt toegevoegd aan de Permanente

Buitenlandse carrière. - Overplaatsingen

Bij ministerieel besluit van 29 juni 2020 wordt de heer Pierre BERTELS ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt toegevoegd aan de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de O.E.S.O. te Wenen als medewerker belast met het diplomatiek beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 29 juni 2020 wordt de heer Michiel CEULEMANS ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Addis Abeba als medewerker belast met het diplomatiek en consulair beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 29 juni 2020 wordt de heer Stef COMMERS ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Abuja als medewerker belast met het diplomatiek beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 29 juni 2020 wordt de heer Emmanuel DE GROOF ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt toegevoegd aan de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de N.A.V.O. te Brussel als medewerker belast met het diplomatiek beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 29 juni 2020 wordt Mevr. Sanne DE MAYER ontheven uit haar functie bij het Hoofdbestuur. Zij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Bujumbura als medewerkster belast met het beleidsdomein ontwikkelingssamenwerking.

Bij ministerieel besluit van 29 juni 2020 wordt de heer Timothy de MEESTER de BETZENBROECK ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Yaoundé als medewerker belast met het consulair beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 29 juni 2020 wordt Mevr. Chiara DONADONI ontheven uit haar functie bij het Hoofdbestuur. Zij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Madrid als medewerkster belast met het diplomatiek beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 29 juni 2020 wordt de heer Maximilien DUTILLEUX ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Cairo als medewerker belast met het consulair beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 29 juni 2020 wordt Mevr. Céline GANSEMAN ontheven uit haar functie bij het Hoofdbestuur. Zij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Doha als medewerkster belast met het diplomatiek en consulair beleidsdomein.

Bij ministerieel besluit van 29 juni 2020 wordt Mevr. Sarah GERARD ontheven uit haar functie bij het Hoofdbestuur. Zij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Jakarta als...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT