Buitenlandse carrière Overplaatsingen Bij ministerieel besluit van 29 november 2019 wordt de heer Michel GEREBTZOFF ontheven uit zijn functie van Ambassaderaad bij de Permanente Vertegenwoordiging

Buitenlandse carrière

Overplaatsingen

Bij ministerieel besluit van 29 november 2019 wordt de heer Michel GEREBTZOFF ontheven uit zijn functie van Ambassaderaad bij de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de Europese Unie te Brussel. Hij wordt toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij ministerieel besluit van 20 december 2019 wordt Mevrouw Pauline LAHAYE ontheven uit haar functie van stagiaire van de carrière buitenlandse dienst bij de Ambassade van België te Luxemburg. Zij wordt toegevoegd aan de Ambassade van België te Ankara, als medewerkster belast met het diplomatiek beleidsdomein.

Aanstelling

Bij koninklijk besluit van 29 november 2019 wordt de heer Hendrik VAN de VELDE, Consul-Generaal van België in Montreal, met als ressort Canada, Bermuda en de territoriale gemeenschap Saint-Pierre en Miquelon, eveneens belast met de functie van Permanent Vertegenwoordiger van België bij de International Civil Aviation Organization te Montreal (ICAO).

Oppensioenstellingen

Bij koninklijk besluit van 24 november 2019 wordt met ingang van 1 mei 2020 eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Theo DIRIX. Vanaf dezelfde datum wordt hij toegelaten zijn rechten te doen gelden op een vervroegd rustpensioen en ertoe gemachtigd de eretitel van Ambassadesecretaris te voeren.

Bij koninklijk besluit van 29 november 2019 wordt met ingang van 1 februari 2020 eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Ivo GOEMANS. Vanaf dezelfde datum wordt hij toegelaten zijn rechten te doen gelden op een rustpensioen en ertoe gemachtigd de eretitel van Ambassadeur te voeren.

Bij koninklijk besluit van 29 november 2019 wordt de heer Carlos LIETAR ontheven uit zijn functie van Adjunct posthoofd bij de Ambassade van België te Bujumbura en toegevoegd aan het Hoofdbestuur. Met ingang van 1 september 2020 wordt eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Carlos LIETAR. Vanaf dezelfde datum wordt hij toegelaten zijn rechten te doen gelden op een rustpensioen en ertoe gemachtigd de eretitel van Eerste Ambassaderaad te voeren.

Bij koninklijk besluit van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT