Buitenlandse Carrière. - Bevorderingen Bij koninklijk besluit van 30 septembre 2020 worden de ambtenaren van de Franse taalrol van de klasse A2 van de buitenlandse carrière van wie hierna de namen

Buitenlandse Carrière. - Bevorderingen

Bij koninklijk besluit van 30 septembre 2020 worden de ambtenaren van de Franse taalrol van de klasse A2 van de buitenlandse carrière van wie hierna de namen volgen, bevorderd tot de klasse A3 van de buitenlandse carrière op datum van 1 november 2018: Jean-Jacques Bastien, Andrzej Bielecki, Myriam Bacquelaine, Antoine Delcourt, Antoine Misonne, Alain Schmitz, Elisa Castaldo, David Lomastro, Valentine Mangez en Françoise Pletinckx.

Bij koninklijk besluit van 30 september 2020 worden de ambtenaren van de Nederlandse taalrol van de klasse A2 van de buitenlandse carrière van wie hierna de namen volgen, eveneens bevorderd tot de klasse A3 van de buitenlandse carrière op datum van 1 november 2018: Peter Robberecht, Michael Wimmer, Tim Van Anderlecht, Nico Van Dijck, Hilde Van Inthoudt, Wilfried Pfeffer, Tom Neijens, Siegfried Peinen, Karel Tousseyn, Koen Van Acoleyen, Mathias Kende, Mathias Haerynck, Pierre-Emmnuel Brusselmans en Harold Vandermeulen.

Het beroep tot nietigverklaring van de voormelde akten met individuele strekking kan voor de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden gebracht binnen de zestig dagen na deze bekendmaking. Het verzoekschrift dient ofwel bij ter post aangetekende brief aan de Raad van State (Wetenschapsstraat 33, 1040 Brussel) te worden toegezonden ofwel wordt het ingediend volgens de elektronische procedure (rubriek « e-procédure » op de website van de Raad van State www.raadvst-consetat.be).

Deze termijn wordt met dertig dagen verlengd ten behoeve van de personen die hun woonplaats hebben in een Europees land dat niet aan België grenst en met negentig dagen ten behoeve van hen die hun woonplaats buiten Europa hebben.

Bij koninklijk besluit van 30 september 2020 worden de ambtenaren van de Franse taalrol van de klasse A3 van de buitenlandse carrière van wie hierna de namen volgen, bevorderd tot de klasse A4 van de buitenlandse carrière op datum van 1 februari 2019: Axel Kenes, François Dumont, Serge Dickschen, Didier Nagant de Deuxchaisnes, Anne-France Jamart, Bernard Quintin en Christophe Payot.

Bij koninklijk besluit van 30 september 2020 worden de ambtenaren van de Nederlandse taalrol van de klasse A3 van de buitenlandse carrière van wie hierna de namen volgen, eveneens bevorderd tot de klasse A4 van de buitenlandse carrière op datum van 1 februari 2019: Peter Van De Velde, Evert Marechal, Lieven De La Marche, Patrick Van Gheel en Karl Dhaene.

Het beroep...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT