Buitenlandse carrière. - Aanstellingen Bij koninklijk besluit van 27 januari 2022 wordt de heer Pascal Grégoire, Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in Maleisië

Buitenlandse carrière. - Aanstellingen

Bij koninklijk besluit van 27 januari 2022 wordt de heer Pascal Grégoire, Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in Maleisië, in dezelfde hoedanigheid geaccrediteerd in het Sultanaat Brunei Darussalam, met standplaats te Kuala Lumpur. Hij wordt eveneens aangesteld tot Consul-Generaal van België in deze Staat.

Dit koninklijk besluit treedt in werking op 1 september 2021.

Bij koninklijke besluiten van 14 februari 2022 wordt het koninklijk besluit van 6 december 2020 waarbij de heer Daniel Bertrand als Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België geaccrediteerd wordt in de Federale Republiek Nigeria en aangesteld tot Consul-Generaal van België in de Republiek Benin en in de Togolese Republiek, met standplaats te Abuja, opgeheven.

Deze koninklijke besluiten treden in werking op 1 juli 2021.

Bij koninklijk besluit van 15 maart 2022 wordt Mevrouw Myriam Bacquelaine, Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in de Republiek Niger, in dezelfde hoedanigheid geaccrediteerd in de Republiek Tsjaad, met standplaats te Niamey.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 1 september 2021.

Bij koninklijk besluit van 15 maart 2022 wordt het koninklijk besluit van 6 september 2021 waarbij de heer Michel Goffin, Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in Australië, in dezelfde hoedanigheid geaccrediteerd wordt en aangesteld tot Consul-Generaal van België in Niué, met standplaats te Canberra, ingetrokken.

Bij koninklijk besluit van 14 juin 2022 wordt de heer Michel Goffin, Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in Australië, in dezelfde hoedanigheid geaccrediteerd in de Republiek Vanuatu, met standplaats te Canberra. Hij wordt eveneens aangesteld tot Consul-Generaal van België in deze Staat.

Bij koninklijk besluit van 14 juni 2022 wordt de heer Jacques Quairiat, Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in Burkina Faso, wordt aangesteld tot Consul-Generaal van België in de Republiek Tsjaad, met standplaats te Ouagadougou.

Dit besluit treedt in werking op 1 september 2021.

Bij koninklijke besluiten van 14 juni 2022 wordt de heer Michael Wimmer, Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in de Republiek Ivoorkust, aangesteld tot Consul-Generaal van België in de Republiek Benin en in de Togolese Republiek, met standplaats te Abidjan.

Deze besluiten hebben uitwerking met ingang van 1 juli 2021.

Bij koninklijke besluiten van 14 juni 2022 wordt de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT