Koninklijk besluit betreffende de tewerkstelling van personeelsleden en de integratie in de Federale Overheidsdienst Financiën van : - de buitendiensten van de fiscale administraties van het Ministerie van Financiën; - de diensten van de Administratie der thesaurie van het Ministerie van Financiën, de 19 juillet 2013

Artikel 1. Voor de toepassing van dit besluit dient te worden verstaan onder geaffecteerd : hetzij benoemd, hetzij aangewezen voor een dienst of gemuteerd in de zin van artikel 49 van het koninklijk besluit van 2 oktober 1937 houdende het statuut van het rijkspersoneel, hetzij gedetacheerd of ter beschikking gesteld in de zin van het koninklijk besluit van 29 oktober 1971 tot vaststelling van het organiek reglement van de Federale Overheidsdienst Financiën en van de bijzondere bepalingen die er voorzien in de uitvoering van het statuut van het rijkspersoneel, zoals dit besluit van toepassing was voor zijn opheffing.

Art. 2. De personeelsleden die, op de dag voor de inwerkingtreding van dit besluit, geaffecteerd waren in de centrale diensten van de Administratie der directe belastingen vermeld in bijlage 1 worden, met behoud van hun hoedanigheid en bevoegdheden, tewerkgesteld in de Algemene Administratie van de Fiscaliteit van de Federale Overheidsdienst Financiën.

De personeelsleden blijven tewerkgesteld in de centrale diensten van de Algemene Administratie van de Fiscaliteit tot zij door de Voorzitter van het directiecomité of zijn gemachtigde worden aangewezen voor een andere dienst.

Art. 3. De personeelsleden die, op de dag voor de inwerkingtreding van dit besluit, geaffecteerd waren in de Dienst "voorbereiding en begeleiding van de herstructurering" van de Administratie van de ondernemings- en inkomensfiscaliteit worden, met behoud van hun hoedanigheid en bevoegdheden, tewerkgesteld in de Algemene Administratie van de Fiscaliteit van de Federale Overheidsdienst Financiën.

De personeelsleden blijven tewerkgesteld in de centrale diensten van de Algemene Administratie van de Fiscaliteit, tot zij door de Voorzitter van het directiecomité of zijn gemachtigde worden aangewezen voor een andere dienst.

Art. 4. De personeelsleden die, op de dag voor de inwerkingtreding van dit besluit, geaffecteerd waren in de centrale diensten van de Administratie der directe belastingen vermeld in bijlage 2 worden, met behoud van hun hoedanigheid en bevoegdheden, tewerkgesteld in de Algemene Administratie van de Inning en de Invordering van de Federale Overheidsdienst Financiën.

De personeelsleden blijven tewerkgesteld in de centrale diensten van de Algemene Administratie van de Inning en de Invordering, tot zij door de Voorzitter van het directiecomité of zijn gemachtigde worden aangewezen voor een andere dienst.

Art. 5. De personeelsleden die, op de dag voor de inwerkingtreding van dit besluit, geaffecteerd waren in de centrale diensten van de Administratie der directe belastingen en niet geaffecteerd waren in een dienst vermeld in artikel 3 of in de bijlage 1 of 2, alsook niet geaffecteerd waren in een dienst of een deel ervan, geplaatst onder de verantwoordelijkheid van een directeur van een stafdienst, overeenkomstig artikel 4 van het koninklijk besluit van 3 december 2009 houdende regeling van de diensten andere dan operationele van de Federale Overheidsdienst Financiën, worden door de Voorzitter van het directiecomité, op basis van hun takenpakket, met behoud van hun hoedanigheid en bevoegdheden, tewerkgesteld in de Algemene Administratie van de Fiscaliteit of in de Algemene Administratie van de Inning en de Invordering van de Federale Overheidsdienst Financiën.

De personeelsleden blijven tewerkgesteld in de centrale diensten van de Algemene Administratie van de Fiscaliteit of van de Algemene Administratie van de Inning en de Invordering, tot zij door de Voorzitter van het directiecomité of zijn gemachtigde worden aangewezen voor een andere dienst.

Art. 6. De personeelsleden die, op de dag voor de inwerkingtreding van dit besluit, geaffecteerd waren in de centrale diensten van de Administratie van de btw, registratie en domeinen vermeld in bijlage 3 worden, met behoud van hun hoedanigheid en bevoegdheden, tewerkgesteld in de Algemene Administratie van de Fiscaliteit van de Federale Overheidsdienst Financiën.

De personeelsleden blijven tewerkgesteld in de centrale diensten van de Algemene Administratie van de Fiscaliteit, tot zij door de Voorzitter van het directiecomité of zijn gemachtigde worden aangewezen voor een andere dienst.

Art. 7. De personeelsleden die, op de dag voor de inwerkingtreding van dit besluit, geaffecteerd waren in de centrale diensten van de Administratie van de btw, registratie en domeinen vermeld in bijlage 4 worden, met behoud van hun hoedanigheid en bevoegdheden, tewerkgesteld in de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie van de Federale Overheidsdienst Financiën.

De personeelsleden blijven tewerkgesteld in de centrale diensten van de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie, tot zij door de Voorzitter van het directiecomité of zijn gemachtigde worden aangewezen voor een andere dienst.

Art. 8. De personeelsleden die, op de dag voor de inwerkingtreding van dit besluit, geaffecteerd waren in de centrale diensten van de Administratie van de btw, registratie en domeinen vermeld in bijlage 5 worden, met behoud van hun hoedanigheid en bevoegdheden, tewerkgesteld in de Algemene Administratie van de Inning en de Invordering van de Federale Overheidsdienst Financiën.

De personeelsleden blijven tewerkgesteld in de centrale diensten van de Algemene Administratie van de Inning en de Invordering, tot zij door de Voorzitter van het directiecomité of zijn gemachtigde worden aangewezen voor een andere dienst.

Art. 9. De personeelsleden die, op de dag voor de inwerkingtreding van dit besluit, geaffecteerd waren in de centrale diensten van de Administratie van de btw, registratie en domeinen en niet geaffecteerd waren in een dienst vermeld in de bijlage 3, 4 of 5, alsook niet geaffecteerd waren in een dienst of een deel ervan, geplaatst onder de verantwoordelijkheid van een directeur van een stafdienst, overeenkomstig artikel 4 van het koninklijk besluit van 3 december 2009 houdende regeling van de diensten andere dan operationele van de Federale Overheidsdienst Financiën, worden door de Voorzitter van het directiecomité, op basis van hun takenpakket; met behoud van hun hoedanigheid en bevoegdheden, tewerkgesteld in de Algemene Administratie van de Fiscaliteit, de Algemene Administratie van de Inning en de Invordering of in de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie van de Federale Overheidsdienst Financiën.

De personeelsleden blijven tewerkgesteld in de centrale diensten van de Algemene Administratie van de Fiscaliteit, de Algemene Administratie van de Inning en de Invordering of de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie, tot zij door de Voorzitter van het directiecomité of zijn gemachtigde worden aangewezen voor een andere dienst.

Art. 10. De personeelsleden die, op de dag voor de inwerkingtreding van dit besluit, geaffecteerd waren in de centrale diensten van de Administratie van het kadaster en die niet geaffecteerd waren in een dienst of een deel ervan, geplaatst onder de verantwoordelijkheid van een directeur van een stafdienst, overeenkomstig artikel 4 van het koninklijk besluit van 3 december 2009 houdende regeling van de diensten andere dan operationele van de Federale Overheidsdienst Financiën worden, met behoud van hun hoedanigheid en bevoegdheden, tewerkgesteld in de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie van de Federale Overheidsdienst Financiën.

De personeelsleden blijven tewerkgesteld in de centrale diensten van de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie, tot zij door de Voorzitter van het directiecomité of zijn gemachtigde worden aangewezen voor een andere dienst.

Art. 11. De personeelsleden die, op de dag voor de inwerkingtreding van dit besluit, geaffecteerd waren in de centrale diensten van de Administratie der douane en accijnzen en die niet geaffecteerd waren in een dienst of een deel ervan, geplaatst onder de verantwoordelijkheid van een directeur van een stafdienst, overeenkomstig artikel 4 van het koninklijk besluit van 3 december 2009 houdende regeling van de diensten andere dan operationele van de Federale Overheidsdienst Financiën worden, met behoud van hun hoedanigheid en bevoegdheden, tewerkgesteld in de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen van de Federale Overheidsdienst Financiën.

De personeelsleden blijven tewerkgesteld in de centrale diensten van de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen, tot zij door de Voorzitter van het directiecomité of zijn gemachtigde worden aangewezen voor een andere dienst.

Art. 12. De personeelsleden die, op de dag voor de inwerkingtreding van dit besluit, geaffecteerd waren in de centrale diensten van de Administratie van de bijzondere belastinginspectie worden, met behoud van hun hoedanigheid en bevoegdheden, tewerkgesteld in de Algemene Administratie van de Bijzondere Belastinginspectie van de Federale Overheidsdienst Financiën.

De personeelsleden blijven tewerkgesteld in de centrale diensten van de Algemene Administratie van de Bijzondere Belastingsinspectie, tot zij door de Voorzitter van het directiecomité of zijn gemachtigde worden aangewezen voor een andere dienst.

Art. 13. De personeelsleden bedoeld in de artikelen 2 tot 12 worden door de bevoegde Administrateur-generaal binnen de centrale diensten tewerkgesteld in een van de volgende horizontale diensten : de Dienst Operationele Expertise en Ondersteuning, de Dienst Operationele Coördinatie en Communicatie of de Dienst van de Administrateur-generaal.

Art. 14. De buitendiensten van de Administratie der directe belastingen, van de sector btw van de Administratie van de btw, registratie en domeinen en van de Administratie van de ondernemings- en inkomensfiscaliteit vermeld in bijlage 6 worden geïntegreerd in de Algemene Administratie van de Fiscaliteit van de Federale Overheidsdienst Financiën.

Art. 15. De buitendiensten van de Administratie der directe belastingen en van de sector btw van de Administratie van de btw, registratie en domeinen vermeld in bijlage 7 worden...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT