Ministerieel besluit tot wijziging van het ministerieel besluit van 23 februari 2007 tot bepaling van de vorm en de inhoud van de bewijsvoering met betrekking tot enerzijds de subsidiëringsvoorwaarden in het kader van de subsidiëring van de animatiewerking en anderzijds de effectieve tewerkstelling van de personeelsleden die tewerkgesteld zijn met een gewezen DAC-statuut in het kader van de aanvullende subsidiëring in de vorm van een DAC-supplement., de 24 juillet 2008

Artikel 1. In artikel 1, § 2, 1, en artikel 4, § 2, 1, van het ministerieel besluit van 23 februari 2007 tot bepaling van de vorm en de inhoud van de bewijsvoering met betrekking tot enerzijds de subsidiëringsvoorwaarden in het kader van de subsidiëring van de animatiewerking en anderzijds de effectieve tewerkstelling van de personeelsleden die tewerkgesteld zijn met een gewezen DAC-statuut in het kader van de aanvullende subsidiëring in de vorm van een DAC-supplement, worden tussen de woorden "effectief gepresteerde uren" en de woorden "waarvan de loonkost" de woorden "en van de gelijkgestelde uren" ingevoegd.

Art. 2. In artikel 1, § 2, 2, en artikel 4, § 2, 2, van hetzelfde ministerieel besluit, wordt het woord "RSZ-staten" vervangen door de woorden "sociaal document individuele rekening".

Art. 3. In hetzelfde besluit worden de bijlagen 1 en 2 vervangen door de bijlagen 1 en 2 die bij dit ministerieel besluit zijn gevoegd.

Art. 4. Dit besluit heeft uitwerking met ingang van de datum van ondertekening ervan.

Brussel, 24 juli 2008.

De Vlaamse minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin,

S. VANACKERE

BIJLAGEN.

Art. N1. Bijlage 1. Personeelsfiche deskundige in animatie en activatie.

(Bijlage niet opgenomen om technische redenen. Zie B.S. 20-08-2008, p. 43939-43941).

Art. N2. Bijlage 2. Personeelsfiche personeelsleden met ex-dac-statuut.

(Bijlage niet opgenomen om technische redenen. Zie B.S. 20-08-2008, p. 43942-43944).

Aanhef

De Vlaamse Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin,

Gelet op de decreten inzake voorzieningen voor...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT