Personeel. - Bevorderingen Bij besluit van de Minister van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest van 6 augustus 2007 worden de volgende personen bevorderd in de graad van korporaal bij de Dienst voor Bra

Personeel. - Bevorderingen

Bij besluit van de Minister van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest van 6 augustus 2007 worden de volgende personen bevorderd in de graad van korporaal bij de Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 mei 2007 in het Franstalige taalkader :

Voor de raadpleging van de tabel, zie beeld

Bij besluit van de Minister van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest van 6 augustus 2007 worden de volgende personen bevorderd in de graad van korporaal bij de Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 september 2007 in het Franstalige taalkader :

Voor de raadpleging van de tabel, zie beeld

Bij besluit van de Minister van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest van 20 juli 2007 worden de volgende personen bevorderd in de graad van korporaal bij de Dienst voor Brandweer en Dringende Medische Hulp met ingang van 1 maart 2007 in het Nederlandstalig taalkader :

Voor de raadpleging van de tabel, zie beeld

Bij besluit...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT