Besluit van de Waalse regering tot wijziging van diverse bepalingen met betrekking tot de kilometervergoeding in de gewestelijke overheidsdiensten, de 15 février 2023

Artikel 1. In artikel 531 van het besluit van de Waalse Regering van 18 december 2003 houdende de Waalse Ambtenarencode, laatst gewijzigd bij het besluit van de Waalse Regering van 22 april 2010, worden volgende wijzigingen aangebracht:

  1. in het eerste lid, gewijzigd bij het besluit van de Waalse Regering van 22 april 2010, worden de woorden "van 0,3169 euro per kilometer" vervangen door de woorden "waarvan het bedrag overeenstemt met het bedrag voorzien voor de personeelsleden van het federaal openbaar ambt zoals geïndexeerd overeenkomstig het koninklijk besluit van 13 juli 2017 tot vaststelling van de toelagen en vergoedingen van de personeelsleden van het federaal openbaar ambt.";

  2. het derde lid, ingevoegd bij het besluit van de Waalse Regering van 15 februari 2007, wordt vervangen door wat volgt:

    "Artikel 514 is niet van toepassing op het bedrag van de in lid 1 bedoelde kilometervergoeding.".

    Art. 2. In artikel 536 van hetzelfde besluit, laatst gewijzigd bij het besluit van de Waalse Regering van 2 september 2021, worden de volgende wijzigingen aangebracht :

  3. in lid 3 worden de woorden "van 0,15 euro" opgeheven;

  4. er wordt tussen lid 3 en lid 4, twee leden ingevoegd, luidend als volgt:

    "De kilometervergoeding bedoeld in het derde lid stemt overeen met het bedrag voorzien voor de personeelsleden van de federaal openbaar ambt, zoals geïndexeerd overeenkomstig het koninklijk besluit van 13 juli 2017 tot vaststelling van de toelagen en vergoedingen van de personeelsleden van het federaal openbaar ambt, met een minimum van 0,2612 euro per afgelegde kilometer.

    Artikel 514 is niet van toepassing op het bedrag van de in lid 3 bedoelde kilometervergoeding.".

    Art. 3. Artikel 556 van hetzelfde besluit wordt gewijzigd als volgt :

  5. in lid 1 worden de woorden "van 0,15 euro" opgeheven;

  6. er wordt tussen lid 1 en lid 2, twee leden ingevoegd, luidend als volgt:

    "De kilometervergoeding stemt overeen met het bedrag voorzien voor de personeelsleden van de federaal openbaar ambt, zoals geïndexeerd overeenkomstig het koninklijk besluit van 13 juli 2017 tot vaststelling van de toelagen en vergoedingen van de personeelsleden van het federaal openbaar ambt, met een minimum van 0,2612 euro per afgelegde kilometer.

    Artikel 514 is niet van toepassing op het bedrag van de in lid 1 bedoelde kilometervergoeding.".

    Art. 4. In bijlage XVII bij hetzelfde besluit worden volgende wijzigingen aangebracht:

  7. de laatste drie vakken van de tabel die respectievelijk...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT