Besluit van de Vlaamse Regering tot goedkeuring van de maximumtarieven van de Vlaamse Vervoermaatschappij - De Lijn en de categorieën van personen die in aanmerking komen voor gratis vervoer, de 21 décembre 2018

Artikel 1. De maximumtarieven en de categorieën van personen die in aanmerking komen voor gratis vervoer die voorgesteld worden door de raad van bestuur van de Vlaamse Vervoermaatschappij - De Lijn en die opgenomen zijn in de bijlage die bij dit besluit is gevoegd, worden goedgekeurd.

Art. 2. Het besluit van de Vlaamse Regering van 22 december 2017 tot goedkeuring van de maximumtarieven van de Vlaamse Vervoermaatschappij - De Lijn en de categorieën van personen die in aanmerking komen voor gratis vervoer wordt opgeheven.

Art. 3. Dit besluit treedt in werking op 1 februari 2019.

Art. 4. De Vlaamse minister, bevoegd voor het mobiliteitsbeleid, de openbare werken en het vervoer, is belast met de uitvoering van dit besluit.

BIJLAGE.

Art. N.

( Beeld niet opgenomen om technische redenen, zie B.St. van 23-01-2019, p. 8101 )

Handtekening

Brussel, 21 december 2018.

De minister-president van de Vlaamse Regering,

G. BOURGEOIS

De Vlaamse minister van Mobiliteit, Openbare Werken, Vlaamse Rand, Toerisme en Dierenwelzijn,

B. WEYTS

Aanhef

DE VLAAMSE REGERING,

Gelet op het decreet van 31 juli 1990 betreffende het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT