Besluit van de secretaris-generaal tot vaststelling van het organogram van het Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken, de 23 août 2021

Artikel 1. In dit besluit wordt verstaan onder departement: het Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken, vermeld in artikel 17, § 1, van het besluit van de Vlaamse Regering van 3 juni 2005 met betrekking tot de organisatie van de Vlaamse administratie.

Art. 2. Het departement bestaat uit de volgende vijf afdelingen die op N-1-niveau geleid worden door een afdelingsverantwoordelijke:

  1. de afdeling Strategie, Coördinatie en Communicatie;

  2. de afdeling Samenwerking Buitenland;

  3. de afdeling Juridisch en Internationaal Expertisecentrum;

  4. de afdeling Kanselarij;

  5. de afdeling Organisatie.

De staf van de secretaris-generaal wordt geleid door de stafdirecteur.

Art. 3. In het departement wordt een organisatieraad opgericht die samengesteld is uit de afdelingsverantwoordelijken en de stafdirecteur, vermeld in artikel 2. De organisatieraad wordt voorgezeten door de secretaris-generaal.

De organisatieraad beraadslaagt over de algemene werking en de organisatie van het departement en oefent de bevoegdheden uit die het Vlaams personeelsstatuut van 13 januari 2006 toewijst aan het managementorgaan van een entiteit.

Art. 4. Het besluit van de secretaris-generaal van 1 januari 2017 tot vaststelling van het organogram van het Departement Buitenlandse Zaken wordt opgeheven.

Art. 5. Dit besluit treedt in werking op 1 september 2021.

Handtekening

Brussel, 23 augustus 2021.

De secretaris-generaal van het Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken,

J. BYNENS

Aanhef

Rechtsgronden

Dit besluit is gebaseerd op:

- de bijzondere wet...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT