Besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap tot wijziging van de samenstelling van de selectiecommissie en van de externe examencommissie van de ONE voor de wervingen van de personeelsleden van niveau 1, de 1 juillet 2022

Artikel 1. In artikel 7 van het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 15 april 2014 betreffende de voorwaarden voor de werving en de administratieve en geldelijke toestand van het contractueel personeel van de diensten van de Regering van de Franse Gemeenschap, de Hoge Raad voor de audiovisuele sector en de instellingen van openbaar nut die onder het comité van sector XVIIressorteren, wordt een paragraaf 4/1 ingevoegd, luidend als volgt :

" § 4/1. In afwijking van § 2, vierde lid, voor de werving van de personeelsleden van niveau 1 binnen de " Office de la Naissance et de l'Enfance ", is de commissie samengesteld uit :

  1. een lid van de personeelsdienst of zijn afgevaardigde die de commissie voorzit ;

  2. de hiërarchische meerdere onder wiens gezag de kandidaat zijn ambt zal uitoefenen;

  3. twee persoonlijkheden die extern zijn aan de "Office de la Naissance et de l'Enfance " die bijzonder bekwaam zijn wegens hun vaardigheden in de aangelegenheden waarvoor de werving plaatsvindt. ".

    Art. 2. In artikel 7, § 4, van hetzelfde besluit worden de woorden " TMS " telkens vervangen door de woorden " Partner Kinderen-Ouders " PEP's " ".

    Art. 3. In artikel 34ter van het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 12 januari 1998 tot vaststelling van het administratief en geldelijk statuut van het personeel van de " Office de la Naissance et de l'Enfance " (Dienst voor Geboorte en Kinderwelzijn van de Franse Gemeenschap), worden de volgende wijzigingen aangebracht :

  4. het bestaande stelsel is opgenomen in paragraaf 1 ;

  5. een paragraaf 2 wordt ingevoegd, luidend als volgt :

    " § 2. In afwijking van § 1, tweede en derde lid, voor de werving van ambtenaren van niveau 1, is de externe examencommissie samengesteld uit :

  6. een lid van de personeelsdienst of zijn afgevaardigde, die de commissie voorzit ;

  7. de hiërarchische meerdere onder wiens gezag de kandidaat zijn ambt zal uitoefenen;

  8. twee persoonlijkheden die extern zijn aan de "Office de la Naissance et de l'Enfance " die bijzonder bekwaam zijn wegens hun vaardigheden in de aangelegenheden waarvoor de werving plaatsvindt.

    Alle leden zijn stemgerechtigd. ".

    Art. 4. Dit besluit treedt in werking op de eerste dag van de maand die volgt op de dag waarop het in het Belgisch Staatsblad wordt bekendgemaakt.

    De selectieprocedures die lopen op de datum van inwerkingtreding van dit decreet, worden voortgezet volgens de regels en nadere regels die van kracht zijn op het ogenblik dat de oproep...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT