Besluit van de regering van de Franse Gemeenschap houdende wijziging van het besluit van de regering van de Franse Gemeenschap van 22 juli 1996 tot bepaling van het geldelijk statuut van de ambtenaren van de Diensten van regering van de Franse Gemeenschap en van het besluit van de regering van de Franse Gemeenschap van 22 mei 2019 tot vaststelling van het administratieve en geldelijke statuut van het WBE-personeel ter uitvoering van de sectorovereenkomst 2021-2022, de 22 avril 2022

HOOFDSTUK I. - Bepalingen tot wijziging van het besluit van de regering van de Franse Gemeenschap van 22 juli 1996 tot bepaling van het geldelijk statuut van de ambtenaren van de Diensten van regering van de Franse Gemeenschap

Artikel 1. In het besluit van de regering van de Franse Gemeenschap van 22 juli 1996 tot bepaling van het geldelijk statuut van de ambtenaren van de Diensten van regering van de Franse Gemeenschap wordt een hoofdstuk V/1 ingevoegd, luidende als volgt:

"Hoofdstuk V/1. - Bijzondere bepalingen

Afdeling 1. - Bijzondere bepalingen voor sommige personeelsleden van niveau 1, 2+ en 2 van de Algemene Directie Infrastructuur van het Ministerie van de Franse Gemeenschap die de verantwoordelijkheden uitoefenen van leidend ambtenaar die opdrachten voor de uitvoering van werken beheert.

Art. 31/1. De personeelsleden van niveau 1, met uitzondering van de algemene ambtenaren, 2+ en 2, die binnen de Algemene Directie Infrastructuur van het Ministerie van de Franse Gemeenschap meer dan 50% van hun gebruikelijke ambt uitoefenen als leidend ambtenaar belast met de uitvoering van opdrachten voor werken in de zin van het koninklijk besluit van 14 januari 2013 tot vaststelling van de algemene regels voor de uitvoering van overheidsopdrachten, genieten voor de volledige duur van hun affectatie het barema dat overeenstemt met de rang van hun graad bepaald in kwalificatiegroep 3.

Art. 31/2. De lijst van de personeelsleden die in aanmerking komen voor de toepassing van artikel 31/1 wordt opgesteld en bijgewerkt door de secretaris-generaal van het ministerie op de voordracht van de algemene ambtenaar die verantwoordelijk is voor de Algemene directie Infrastructuur.

Personeelsleden in vast verband aangeworven, verliezen het voordeel van de loonschaal die overeenkomt met de rang van hun graad in kwalificatiegroep 3, voor de periodes waarin zij niet administratief in actieve dienst zijn.

De contractuele personeelsleden verliezen het voordeel van de loonschaal die overeenkomt met hun rang van graad in kwalificatiegroep 3, voor de periodes gedurende welke hun arbeidsovereenkomst is opgeschort.

Het voordeel van de loonschaal die overeenkomt met de rang van hun graad in kwalificatiegroep 3 wordt opgeschort wanneer het ongunstige beoordelingscijfer wordt toegekend.

Afdeling 2. - Bijzondere bepaling voor het personeel van het Centrum voor elektronisch toezicht

Art. 31/3. Ambtenaren van niveau 2 en de overeenkomstige contractuele personeelsleden die zijn...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT