Besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap tot vaststelling van het organogram van de Sociale Dienst van de Diensten van de Regering van de Franse Gemeenschap, van de Conseil supérieur de l'audiovisuel, van Wallonie Bruxelles Enseignement en van de instellingen van openbaar nut die onder de verantwoordelijkheid van het Comité van Sector XVII ressorteren, de 26 août 2021

Artikel 1. Het organigram van de sociale dienst van de diensten van de Regering van de Franse Gemeenschap, van de Conseil supérieur de l'audiovisuel, van Wallonie Bruxelles Enseignement en van de instellingen van openbaar nut die onder het Comité van Sector XVII ressorteren, hierna "Sociale Dienst" genoemd, wordt als bijlage bij dit besluit gevoegd.

Art. 2. Het aantal personeelsleden dat nodig is voor de uitvoering van de opdrachten van de Sociale Dienst wordt als volgt vastgesteld:

  1. Medisch-sociale eenheid:

    1. gegradueerde: 5;

    2. assistent: 1;

  2. Secretariaat:

    1. attaché: 1;

    2. gegradueerde: 1;

    3. assistent: 1;

  3. Boekhoudkundige eenheid:

    1. gegradueerde: 1;

    2. adjunct: 1;

  4. Administratieve eenheid:

    1. gegradueerde: 1;

    2. assistent: 4;

    3. adjunct: 1;

  5. Mess:

    1. assistent: 3;

    2. adjunct: 13 ;

  6. Vaste cafetaria:

    1. assistent: 1;

    2. adjunct: 5;

  7. Mobiele cafetaria:

    1. assistent: 1;

    2. adjunct: 15.

    Art. 3. Het aantal personeelsleden van de sociale dienst is beperkt tot een bezettingsratio van 53,5 voltijdsequivalenten. De voorzitter en ondervoorzitters, de penningmeester(s) en de secretaris(sen) van de raad van bestuur van de vereniging zonder winstoogmerk zijn niet inbegrepen in deze bezettingsgraad.

    De vervanging van de blijvende afwezigheden is voorzien overeenkomstig artikel 10, lid 3, van het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 20 juli 2006 tot oprichting van de sociale dienst van de diensten van de Regering van de Franse Gemeenschap, van de Conseil supérieur de l'audiovisuel, van Wallonie Bruxelles Enseignement en van de instellingen van openbaar nut die onder het Comité van Sector XVII ressorteren.

    De vervanging van tijdelijke afwezigheden wordt verzekerd volgens dezelfde nadere regels als deze toegepast door het Ministerie van de Franse Gemeenschap, rekening houdend met de categoriseringen aangebracht in het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 21 juni 1999 betreffende de vervanging van sommige personeelsleden van de diensten van de Regering van de Franse Gemeenschap en van de instellingen van openbaar nut die onder het Comité van Sector XVII.

    Art. 4. De Minister van Ambtenarenzaken is belast met de uitvoering van dit besluit.

    BIJLAGE.

    Art. N.

    (Bijlage niet opgenomen om technische redenen. Zie B.St. van 16-09-2021, p.96474)

    Handtekening

    Brussel, 26 augustus 2021.

    Voor de Regering van de Franse Gemeenschap :

    De Minister-president,

    P.-Y. JEHOLET

    De Minister van Begroting, Ambtenarenzaken, Gelijke Kansen

    en...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT