Besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap betreffende de goedkeuring van de profielen opgesteld door de 'Service francophone des métiers et des qualifications ' van de ' tuinbouwbeambte groenteteelt ', de ' tuinbouwbeambte bloementeelt ', de ' tuinbouwbeamte fruitteelt ', de ' tuinbouwbeambte boomkwekerijen ', de ' bestuurder kolenwagen ', de ' bestuurder hydraulische graafmachine ', de ' bestuurder duw-bulldozer ', de ' bestuurder wiellader ', de 12 mai 2021

Artikel 1. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de herziening goed van het beroeps- en opleidingsprofiel van tuinbouwbeambte groenteteelt (HORTI.PROD-mar-V02-2021), zoals gevalideerd door de Kamer van Overleg en Goedkeuring in haar vergadering van 19 maart 2021.

Art. 2. De goedkeuring van het bovenvermelde herzien profiel heft de facto zijn vroeger versie op.

Art. 3. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de herziening goed van de beroeps- en opleidingsprofielen van tuinbouwbeambte bloementeelt (HORTI.PROD-flori-V01-2021), zoals gevalideerd door de Kamer van Overleg en Goedkeuring in haar vergadering van 19 maart 2021.

Art. 4. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de herziening goed van de beroeps- en opleidingsprofielen van tuinbouwbeambte fruitteelt (HORTI.PROD-fruit-V01-2021), zoals gevalideerd door de Kamer van Overleg en Goedkeuring in haar vergadering van 19 maart 2021.

Art. 5. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de herziening goed van de beroeps- en opleidingsprofielen van tuinbouwbeambte boomkwekerijen (HORTI.PROD-pepi-V01-2021), zoals gevalideerd door de Kamer van Overleg en Goedkeuring in haar vergadering van 19 maart 2021.

Art. 6. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de herziening goed van de beroeps- en opleidingsprofielen van bestuurder kolenwagen (CON.ENG.CHA-tomb-V01-2021), zoals gevalideerd door de Kamer van Overleg en Goedkeuring in haar vergadering van 19 maart 2021.

Art. 7. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de herziening goed van de beroeps- en opleidingsprofielen van bestuurder hydraulische graafmachine (CON.ENG.CHA-pel.hydrau-V01-2021), zoals gevalideerd door de Kamer van Overleg en Goedkeuring in haar vergadering van 19 maart 2021.

Art. 8. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de herziening goed van de beroeps- en opleidingsprofielen van bestuurder duw-bulldozer (CON.ENG.CHA-pouss-V01-2021), zoals gevalideerd door de Kamer van Overleg en Goedkeuring in haar vergadering van 19 maart 2021.

Art. 9. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de herziening goed van de beroeps- en opleidingsprofielen van bestuurder wiellader (CON.ENG.CHA-char.pneus-V01-2021), zoals gevalideerd door de Kamer van Overleg en Goedkeuring in haar vergadering van 19 maart 2021.

Art. 10. De uitvoeringstermijn, bedoeld in artikel 29, 2°, van het samenwerkingsakkoord tussen de Franse Gemeenschap, het Waals Gewest en de Franse Gemeenschapscommissie...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT