Besluit van de Regering tot wijziging van het besluit van de Regering van 19 juli 2012 houdende delegatie van bepaalde bevoegdheden aan personeelsleden van het Ministerie van de Duitstalige Gemeenschap, de 29 mars 2021

Artikel 1. Artikel 30.1 van het besluit van de Regering van 19 juli 2012 houdende delegatie van bepaalde bevoegdheden aan personeelsleden van het Ministerie van de Duitstalige Gemeenschap, ingevoegd bij het besluit van 19 december 2019, wordt aangevuld met een § 6, luidende:

" § 6 - Hetzelfde departementshoofd wordt gemachtigd om het advies betreffende het onderzoek van het beroep tegen een globale vergunning af te geven vermeld in artikel 7, § 1, van het uitvoerend samenwerkingsakkoord van 19 november 2020 tussen de Waalse Regering en de Regering van de Duitstalige Gemeenschap betreffende de gemengde beroepscommissie die bevoegd is voor de globale en geïntegreerde vergunningen."

Art. 2. Artikel 30.2 van hetzelfde decreet, ingevoegd bij het decreet van 19 december 2019, wordt aangevuld met een § 6, luidende:

" § 6 - Hetzelfde departementshoofd wordt gemachtigd om het advies betreffende het onderzoek van het beroep tegen een geïntegreerde vergunning af te geven vermeld in artikel 7, § 1, van het uitvoerend samenwerkingsakkoord van 19 november 2020 tussen de Waalse Regering en de Regering van de Duitstalige Gemeenschap betreffende de gemengde beroepscommissie die bevoegd is voor de globale en geïntegreerde vergunningen."

Art. 3. Dit besluit treedt in werking de dag waarop het wordt aangenomen.

Art. 4. De minister bevoegd voor Ruimtelijke Ordening wordt belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Eupen, 11 februari 2021.

Voor de Regering van de Duitstalige Gemeenschap :

De Minister-President,

Minister van Lokale Besturen en Financiën,

O. PAASCH

De...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT