Besluit van de Regering tot wijziging van het besluit van de Regering van 8 december 1993 over de vakantie- en verlofregeling in het onderwijs, de 30 août 2018

Artikel 1 - In artikel 1 van het besluit van de Regering van 8 december 1993 over de vakantie- en verlofregeling in het onderwijs wordt het woord "buitengewoon" vervangen door het woord "gespecialiseerd" en worden de woorden "beperkt leerplan" vervangen door de woorden "beperkt leerplan, deeltijds kunstonderwijs".

Art. 2. - In artikel 6 van hetzelfde besluit worden de woorden "het overeenkomstig koninklijk besluit van 29 maart 1985 houdende vastlegging van de openingsdagen van de inrichtingen voor onderwijs met volledig leerplan voorgeschreven minimaal aantal schooldagen" vervangen door de woorden "het minimaal aantal schooldagen voorgeschreven overeenkomstig de artikelen 57 en 58 van het decreet van 31 augustus 1998 betreffende de opdrachten toevertrouwd aan de inrichtende machten en aan het schoolpersoneel en houdende algemene pedagogische en organisatorische bepalingen voor de gewone en gespecialiseerde scholen, de artikelen 17 en 18 van het decreet van 23 maart 2009 betreffende de organisatie van het deeltijdse kunstonderwijs, de artikelen 3.31 en 3.32 van het decreet van 27 juni 2005 houdende oprichting van een autonome hogeschool en de uitvoeringsbesluiten ervan".

Art. 3. - In artikel 8, eerste lid, van hetzelfde besluit worden de woorden "artikels 3 tot 7" vervangen door de woorden "artikelen 6 en 7".

Art. 4. - In artikel 9 van hetzelfde besluit worden de woorden "artikels 2 tot 7" vervangen door de woorden "artikelen 6 en 7".

Art. 5. - Artikel 10 van hetzelfde besluit wordt opgeheven.

Art. 6. - Dit besluit treedt in werking op 1 september 2018.

Art. 7. - De minister bevoegd voor Onderwijs is belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Eupen, 30 augustus 2018.

Voor de Regering van de Duitstalige Gemeenschap :

De Minister-President,

O. PAASCH

De Minister van Onderwijs en...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT