Besluit van het Verenigd College van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie van Brussel-Hoofdstad tot goedkeuring van het huishoudelijk reglement van het Algemeen Beheerscomité van de bicommunautaire Dienst voor Gezondheid, Bijstand aan Personen en Gezinsbijslag, de 12 novembre 2020

Artikel 1. Het huishoudelijk reglement van het Algemeen Beheerscomité van de bicommunautaire Dienst voor Gezondheid, Bijstand aan Personen en Gezinsbijslag, in bijlage bij dit besluit, wordt goedgekeurd.

Art. 2. Het besluit van het Verenigd College van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie van 12 juli 2018 tot goedkeuring van het huishoudelijk reglement van het Algemeen Beheerscomité van de bicommunautaire Dienst voor Gezondheid, Bijstand aan Personen en Gezinsbijslag van Brussel-Hoofdstad wordt opgeheven.

Art. 3. Dit besluit treedt in werking de dag van zijn bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

Art. 4. De voorzitter van het Verenigd College, bevoegd voor de coördinatie van het beleid van het Verenigd College, is belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Brussel, 12 november 2020.

Voor het Verenigd College,

De voorzitter van het Verenigd College, bevoegd voor de coördinatie van het beleid van het Verenigd College,

R. VERVOORT

Aanhef

Het Verenigd College van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie,

Gelet op de ordonnantie van 23 maart 2017 houdende de oprichting van de bicommunautaire Dienst voor Gezondheid...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT