Besluit van het Beheerscomité tot vaststelling van het personeelsplan van de Kruispuntbank van de sociale zekerheid voor het jaar 2021, de 26 février 2021

Artikel 1. Het personeelsplan van de Kruispuntbank van de sociale zekerheid wordt vastgesteld overeenkomstig de tabellen 1 en 2 als bijlage.

Art. 2. Het personeel ter beschikking gesteld van de Kruispuntbank van de sociale zekerheid in toepassing van artikel 17bis, § 3, laatste zin, van de wet van 15 januari 1990 houdende oprichting en organisatie van een Kruispuntbank van de sociale zekerheid dat één van de functies voorzien in het personeelsplan uitoefent in de schoot van de Kruispuntbank blokkeert in evenredige mate betrekkingen van de graad en/of niveau waarbij zijn functie gerangschikt wordt.

Art. 3. Het besluit van het Beheerscomité tot vaststelling van het personeelsplan van de Kruispuntbank van de sociale zekerheid voor het jaar 2020 wordt opgeheven.

Art. 4. Dit besluit treedt in werking op 1 januari 2021.

( Beeld niet opgenomen om technische redenen, zie B.St. van 26-02-2021, p. 17354 )

Handtekening

Brussel, 3 februari 2021.

De Voorzitster,

G. D'HONDT

Aanhef

Het Beheerscomité van de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid,

Gelet op de wet van 15 januari 1990 houdende oprichting en organisatie van een Kruispuntbank van de sociale...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT