Besluit van het Beheerscomité tot vaststelling van het personeelsplan van de Hulp- en Voorzorgskas voor Zeevarenden, de 8 novembre 2017

Artikel 1. § 1. Het personeelsplan van de Hulp- en Voorzorgskas voor Zeevarenden wordt vastgesteld overeenkomstig onderstaande tabellen :

Mandaatfuncties

Administrateur-generaal : 1

Niveau A

Adviseur-generaal : 1

Adviseur : 1

Attaché : 5

Niveau B

Administratief deskundige : 3

Financieel deskundige : 1

Niveau C

Administratief assistent : 21

Niveau D

Administratief medewerker : 3

§ 1. De hierna vermelde betrekkingen worden afgeschaft bij het vertrek of in geval van bevordering van de titularis ervan :

Administratief medewerker :3

§ 2. Het totale aantal betrekkingen niveau A kan nooit meer bedragen dan 6.

§ 3. Het totale aantal betrekkingen niveau B en C samen, kan nooit meer bedragen dan 21, behalve in geval van bevordering van een titularis niveau D.

§ 4. De Regeringscommissaris van Begroting zal voor de bezetting van de betrekkingen vaststellen dat de voorwaarden vermeld in § 1 vermeld zijn.

Art. 2. Binnen de personeelskredieten, vastgesteld in de bestuursovereenkomst, mogen tijdelijk afwezige statutaire personeelsleden worden vervangen door contractuele personeelsleden, mits voorafgaande toestemming van het Beheerscomité van de Hulp-en Voorzorgskas voor Zeevarenden.

Art. 3. De betrekkingen opgenomen in artikel 1 worden onderverdeeld als volgt :

2 betrekkingen van administratief assistent worden bezoldigd in de weddenschaal 22B (in uitdoving);

1 betrekking van administratief medewerker wordt bezoldigd in de weddenschaal DA4.

Art. 4. Het maximum aantal personen dat in dienst kan worden genomen met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur bij toepassing van artikel 1, 1°, van het koninklijk besluit van 1 februari 1993 tot bepaling van de bijkomende of specifieke opdrachten in de federale overheidsdiensten, de programmatorische overheidsdiensten en de diensten die ervan afhangen, alsook in sommige instellingen van openbaar nut, is als volgt vastgesteld :

NiveauD

Schoonmaak- en keukenpersoneel : 2

Art. 5. Het besluit van het Beheerscomité van 1 februari 2012 tot vaststelling van de personeelsformatie van de Hulp- en Voorzorgskas voor Zeevarenden wordt opgeheven.

Art. 6. Dit besluit treedt in werking op 4 oktober 2017.

Handtekening

Antwerpen, 8 november 2017.

F. BORGINON

Aanhef

De voorzitter van het Beheerscomité,

Gelet op de besluitwet van 7...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT