Besluit van het algemeen beheerscomité tot vaststelling van het personeelsplan 2023 van Fedris, de 8 mars 2023

HOOFDSTUK I. - Personeelsplan

Artikel 1. Het personeelsplan van Fedris wordt vastgesteld overeenkomstig de bijgevoegde tabel.

HOOFDSTUK II. - Statutairen

Art. 2. Het aantal adviseurs-generaal en adviseurs (klasse A4 & klasse A3) wordt vastgesteld op 24 betrekkingen, waarvan 4 tweetalige betrekkingen.

Art. 3. Van de betrekkingen opgenomen in artikel 1 van dit besluit worden 4 betrekkingen van administratief assistent bezoldigd in de weddenschaal 22B.

Art. 4. In geval van bepaalde onvoorziene afvloeiingen (federale mobiliteit, vroegtijdige oppensioenstelling wegens ziekte, aanvragen voor oppensioenstelling die nog niet opgenomen werden in het lopende personeelsplan, afdanking ingevolge de stage,...) mag er, binnen de toegekende budgettaire enveloppe en mits het voorafgaandelijk akkoord van de

regeringscommissaris van Begroting, overgegaan worden tot statutaire aanwervingen ter vervanging van vermelde afvloeiingen zonder aanpassing van het personeelsplan.

HOOFDSTUK III. - Contractuelen

Art. 5. De in dit hoofdstuk vermelde aantallen worden uitgedrukt in fysieke eenheden.

Art. 6. § 1. Bij toepassing van artikel 1, 7° van het koninklijk besluit van 5 november 1991, geniet 1 administratieve medewerker van het enig statuut en werd zij in dienst genomen met een contract van onbepaalde duur.

§ 2. Indien de procedures van statutaire aanwervingen via Selor langer dan 6 maanden duren zonder uitzicht op resultaten, of indien een functie hoogdringend ingevuld dient te worden teneinde de continuïteit van de dienstverlening van de instelling te garanderen, kan er, binnen de toegekende budgettaire enveloppe, en mits het voorafgaandelijk akkoord van de regeringscommissaris van Begroting personeel met een arbeidsovereenkomst van beperkte duur voor "uitzonderlijke en tijdelijke behoeften" in dienst worden genomen voor de betreffende functie. De duurtijd van de overeenkomst mag de geraamde einddatum van de statutaire wervingsprocedure niet overschrijden. Dergelijke indiensttredingen kunnen gebeuren zonder aanpassing van het personeelsplan.

Art. 7. § 1. Het maximum aantal personen dat in dienst kan worden genomen met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur bij toepassing van artikel 1, 1°, van het koninklijk besluit van 1 februari 1993 tot bepaling van de bijkomende of specifieke opdrachten in de federale overheidsdiensten, de programmatorische overheidsdiensten en de diensten die ervan afhangen, alsook in sommige instellingen van openbaar nut, is als volgt...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT