Besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering houdende delegatie van bevoegdheden en ondertekening aan de bevoegde Minister voor de gedeeltelijke terugbetaling van de opleidingskosten van werknemers met een dienstencheque-arbeidsovereenkomst en voor de toekenning van compensaties voor de openbare dienst aan sociale ondernemingen, de 7 juillet 2022

Artikel 1. Artikel 5, enig lid, van het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 18 juli 2000 tot regeling van haar werkwijze en tot regeling van de ondertekening van de akten van de Regering wordt aangevuld met de bepalingen onder 38°, luidende :

" 38° in toepassing van het Wet van 20 juli 2001 tot bevordering van buurtdiensten en -banen, de gedeeltelijke terugbetaling verkrijgen van de opleidingskosten van de werknemers tewerkgesteld met een arbeidsovereenkomst dienstencheques.".

Art. 2. In artikel 3, § 5, van het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 16 mei 2019 betreffende het mandaat en de compensatie van de sociale inschakelingsondernemingen, wordt het eerste lid aangevuld met de woorden "met het oog op de definitieve instemming, afhankelijk van de beschikbare begrotingskredieten, van de Regering met dit mandaat".

Art. 3. In artikel 11, § 1, eerste lid, van hetzelfde besluit, worden de woorden "de regering" vervangen door de woorden "de minister".

Art. 4. De minister bevoegd voor Tewerkstelling wordt belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Brussel, 7 juli 2022.

Voor de Brusselse Hoofdstedelijke Regering :

De Minister-President van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest,

R. VERVOORT

De Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering bevoegd voor Tewerkstelling,

B. CLERFAYT

Aanhef

De Brusselse Hoofdstedelijke Regering,

Gelet op de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen, artikelen 68 en 69;

Gelet op de bijzondere wet van 12 januari 1989 met...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT