Besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering tot wijziging van het koninklijk besluit van 12 december 2001 betreffende de dienstencheques en van het koninklijk besluit van 7 juni 2007 betreffende het opleidingsfonds dienstencheques, de 16 mai 2019

HOOFDSTUK 1. - Wijziging van het koninklijk besluit van 12 december 2001 betreffende de dienstencheques

Artikel 1. In artikel 2bis van het koninklijk besluit van 12 december 2001 betreffende de dienstencheques, gewijzigd bij het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 2 februari 2017 tot wijziging van het koninklijk besluit van 12 december 2001 betreffende de dienstencheques, worden de volgende wijzigingen aangebracht:

  1. in paragraaf 5 worden de woorden "van het lopende jaar worden uiterlijk op 15 februari van het volgende jaar verkregen en" ingevoegd tussen de woorden "De attesten" en de woorden "worden bewaard".

  2. in paragraaf 5 wordt het tweede lid opgeheven.

    HOOFDSTUK 2. - Wijziging van het koninklijk besluit van 7 juni 2007 betreffende het opleidingsfonds dienstencheques

    Art. 2. Artikel 2 van het koninklijk besluit van 7 juni 2007 betreffende het opleidingsfonds dienstencheques, gewijzigd bij het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 23 maart 2017 tot wijziging van het koninklijk besluit van 7 juni 2007 betreffende het opleidingsfonds dienstencheques, wordt aangevuld met een paragraaf 3, luidende:

    " § 3. De begeleider bedoeld in paragraaf 2 bezit:

  3. hetzij een relevante professionele ervaring van minimum 3 jaren in lijn met de inhoud van de gegeven opleiding;

  4. hetzij een pedagogisch bekwaamheidsattest;

  5. hetzij een titel ter validering van de bevoegdheden als ondernemingscoach of een attest voor het volgen van een opleiding in tutoraat of coaching.

    In het kader van een eerstehulpopleiding beschikt de lesgever over een certificaat, titel of diploma dat/die het bewijs levert van zijn vaardigheden voor het verstrekken van een dergelijke opleiding.".

    Art. 3. In artikel 4, § 1, van hetzelfde besluit, gewijzigd bij het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 23 maart 2017 tot wijziging van het koninklijk besluit van 7 juni 2007 betreffende het opleidingsfonds dienstencheques, worden de woorden "methodologieën en pedagogische kwaliteiten" ingevoegd tussen de woorden "hun inhoud," en de woorden ", al dan niet passen".

    Art. 4. In artikel 5, § 1, tweede lid, van hetzelfde besluit worden de bepalingen onder 5 opgeheven bij koninklijk besluit van 22 juli 2009 tot wijziging van het koninklijk besluit van 7 juni 2007 betreffende het opleidingsfonds dienstencheques, hersteld als volgt:

    "5° het curriculum vitae van de begeleider of elk document dat het bewijs levert van de nodige ervaring van de begeleider...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT