Besluit van de administrateur-generaal van de Vlaamse Milieumaatschappij tot delegatie van sommige bevoegdheden inzake de heffing op de waterverontreiniging en van de grondwaterheffing, de 28 mai 2021

HOOFDSTUK 1. - Delegatie inzake het behandelen van de bezwaren

Artikel 1. Het afdelingshoofd bevoegd voor de kern "Heffingen" wordt gedelegeerd voor het ontvangen tegen afgiftebewijs van het bezwaarschrift en er uitspraak over doen overeenkomstig artikel 4.2.4.6., § 1 en § 2 van het decreet van 18 juli 2003 betreffende het integraal waterbeleid, gecoördineerd op 15 juni 2018.

De verantwoordelijke voor het team "Reacties Heffingen" wordt gedelegeerd voor het mede uitoefenen van de bevoegdheid, vermeld in paragraaf 1 wat betreft de heffingsplichtigen ressorterend onder artikel 4.2.2.2.1. tot artikel 4.2.2.2.3 van het decreet van 18 juli 2003 betreffende het integraal waterbeleid, gecoördineerd op 15 juni 2018 .

In geval van afwezigheid van het afdelingshoofd bevoegd voor de kern "Heffingen" voor een periode van meer dan zeven kalenderdagen wordt de verantwoordelijke voor de dienst "Heffingen" gedelegeerd voor het uitoefenen van de bevoegdheden, vermeld in het eerste lid.

HOOFDSTUK 2. - Delegatie inzake het verlenen van de ambtshalve ontheffing

Art. 2. Het afdelingshoofd bevoegd voor de kern "Heffingen" wordt gedelegeerd voor het uitoefenen van de bevoegdheid inzake het ambtshalve ontheffing verlenen van de heffing op de waterverontreiniging en de grondwaterheffing, op grond van artikel 376 WIB;

De verantwoordelijke voor het team "Invorderen Grootverbruikers" en de verantwoordelijke voor het team "Reacties Heffingen" worden mede gedelegeerd voor het uitoefenen van de bevoegdheid, vermeld in het eerste lid.

HOOFDSTUK 3. - Delegatie inzake het toekennen van uitstel of spreiding van betaling

Art. 3. Het afdelingshoofd bevoegd voor de kern "heffingen" wordt gedelegeerd voor het behandelen van de aanvragen tot uitstel of spreiding van betaling van de heffing op de waterverontreiniging overeenkomstig artikel 4.2.4.6, § 1 en § 2, van het decreet van 18 juli 2003 betreffende het integraal waterbeleid, gecoördineerd op 15 juni 2018.

De verantwoordelijke voor het team "Invorderen Grootverbruikers" en de verantwoordelijke voor het team "Reacties Heffingen" worden gedelegeerd voor het mede uitoefenen van de bevoegdheden, vermeld in paragraaf 1."

HOOFDSTUK 4. - Delegatie inzake de vrijstelling van nalatigheidsintresten

Art. 4. In geval van afwezigheid voor een periode van meer dan zeven kalenderdagen van de leidend ambtenaar wordt het afdelingshoofd bevoegd voor de kern "Heffingen" gedelegeerd voor het gedeeltelijk of geheel vrijstelling verlenen van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT