Besluit tot wijziging van het besluit van het Verenigd College van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie van 13 februari 2020 betreffende de administratiekosten van de Brusselse verzekeringsinstellingen, de 18 mars 2021

Artikel 1. In het besluit van het Verenigd College van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie van 13 februari 2020 betreffende de administratiekosten van de Brusselse verzekeringsinstellingen worden de volgende wijzigingen aangebracht:

  1. In de aanhef worden de woorden "en het advies nr. 68.315/3 van de Raad van State, gegeven op 16 december 2020" ingevoegd na de woorden "Gelet op het advies nr. 66.841/1 van de Raad van State, gegeven op 14 januari 2020";

  2. Er wordt een artikel 8/1 ingevoegd, luidende als volgt:

" § 1. De feitelijke vaststellingen gedaan in het kader van de evaluatie van de kwaliteit van de prestaties bedoeld in artikel 8, eerste lid worden meegedeeld aan de RMOB's, die hieromtrent hun opmerkingen kunnen mededelen aan Iriscare.

§ 2. Een ontwerp van evaluatieverslag van de performantie per RMOB wordt door Iriscare opgesteld en aan de betrokken RMOB voor opmerkingen overgemaakt.

§ 3. Op basis van het in § 2 bedoelde evaluatieverslag per RMOB en de opmerkingen hierop, stelt Iriscare een eindverslag per RMOB op, dat wordt voorgelegd aan de Beheerraad ter goedkeuring in september van het jaar X+2 en dat ter informatie aan de betrokken RMOB wordt meegedeeld.

Het eindverslag, zoals bedoeld in het voorgaande lid, bevat een voorstel tot bepaling van het deel van de globale jaarlijkse toelage waar iedere RMOB overeenkomstig artikel 5 recht op heeft, en geeft een gedetailleerde omschrijving, per RMOB, van de elementen waarmede werd rekening gehouden bij de bepaling van voormeld deel.".

Art. 2. De Leden van het Verenigd College, bevoegd voor Welzijn en Gezondheid, zijn belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Brussel, 18 maart 2021.

De Leden van het Verenigd College, bevoegd voor Welzijn en Gezondheid,

E. VAN DEN BRANDT

Aanhef

De Leden van het Verenigd College van de Gemeenschappelijke...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT