Besluit houdende verlenging van de termijnen bepaald in artikel 1 van het volmachtbesluit nr. 2020/001 van het Verenigd College van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie betreffende de tijdelijke opschorting van de verval- en beroepstermijnen die vastgelegd zijn in de Brusselse wetgeving en reglementering of die op grond daarvan zijn ingevoerd, de 16 avril 2020

Artikel 1. De vervaltermijnen, beroepstermijnen en alle termijnen waarvan het verstrijken een juridisch gevolg heeft die vastgelegd zijn in de ordonnanties en de besluiten van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie of die vastgelegd zijn in de op grond daarvan goedgekeurde akten, evenals de vervaltermijnen, beroepstermijnen en alle termijnen waarvan het verstrijken een juridisch gevolg heeft die vastgelegd zijn in de wetten en koninklijke besluiten die tot de bevoegdheid behoren van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie, bedoeld in artikel 1 van het volmachtbesluit 2020/001 van het Verenigd College van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie betreffende de tijdelijke opschorting van de verval- en beroepstermijnen die vastgelegd zijn in de Brusselse wetgeving en reglementering of die op grond daarvan zijn ingevoerd, worden met één maand verlengd, meer bepaald tot 15 mei 2020.

De tijdens deze opschortingsperiode aangenomen akten en beslissingen zijn volledig rechtsgeldig.

De akten en beslissingen waarvan de geldigheidsduur tijdens de in het eerste lid vermelde periode afloopt of waarvan de verlenging afhangt van een formaliteit die vervuld moet worden tijdens de in dat lid vermelde periode, worden geacht verlengd te worden met een duur die gelijk is aan de opschortingsduur.

Art. 2. De verlenging van al de termijnen bedoeld in artikel 1 geldt niet voor de selectieprocedures voor het personeel van de gewestelijke overheidsdiensten van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie en de instellingen van openbaar nut van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie.

Art. 3. Dit besluit heeft uitwerking vanaf 16 april 2020.

Handtekening

Brussel, 16 april 2020.

Voor het Verenigd College

van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie:

De Voorzitter van het Verenigd College, belast met

de coördinatie van het beleid van het Verenigd College,

R. VERVOORT

Het lid van het Verenigd College,

bevoegd voor Welzijn en Gezondheid,

A. MARON

Het lid van het Verenigd College,

bevoegd voor Welzijn en Gezondheid,

E. VAN DEN BRANDT

Het lid van het Verenigd College, bevoegd voor Gezinsbijslagen, Begroting, Openbaar Ambt en Externe Betrekkingen,

B. CLERFAYT

Het lid van het Verenigd College, bevoegd voor Gezinsbijslagen, Begroting, Openbaar Ambt en Externe Betrekkingen,

S. GATZ

Aanhef

Het Verenigd College,

Gelet op artikel 39 van de Grondwet;

Gelet op de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen en inzonderheid op artikel 6;

Gelet...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT