Besluit 2022/526 van het College van de Franse Gemeenschapscommissie betreffende de goedkeuring van de beroeps- en opleidingsprofielen voor `lagere officier', `keuronderofficier', `lagere onderofficier, `hogere officier' en, `technicus/technica in mechanische residentiële ventilatie' opgesteld door de 'Service francophone des Métiers et des Qualifications' (SFMQ), de 31 mars 2022

Artikel 1. Het College van de Franse Gemeenschapscommissie hecht zijn goedkeuring aan de beroeps- en opleidingsprofielen voor lagere officier (DEF.PRE.SECU-off.sub-V01-2022) vastgesteld in bijlage 1 zoals gevalideerd door de ChaCA tijdens de zitting van 4 februari 2022.

Art. 2. Het College van de Franse Gemeenschapscommissie hecht zijn goedkeuring aan de beroeps- en opleidingsprofielen voor keuronderofficier (DEF.PRE.SECU-sous.off.éli-V01-2022) vastgesteld in bijlage 2 zoals gevalideerd door de ChaCA tijdens de zitting van 4 februari 2022.

Art. 3. Het College van de Franse Gemeenschapscommissie hecht zijn goedkeuring aan de beroeps- en opleidingsprofielen voor lagere onderofficier (DEF.PRE.SECU-sous.off.sub-V01-2022) vastgesteld in bijlage 3 zoals gevalideerd door de ChaCA tijdens de zitting van 4 februari 2022.

Art. 4. Het College van de Franse Gemeenschapscommissie hecht zijn goedkeuring aan de beroeps- en opleidingsprofielen voor hogere onderofficier (DEF.PRE.SECU-sous.off.sup-V01-2022) vastgesteld in bijlage 4 zoals gevalideerd door de ChaCA tijdens de zitting van 4 februari 2022.

Art. 5. Het College van de Franse Gemeenschapscommissie hecht zijn goedkeuring aan de beroeps- en opleidingsprofielen voor technicus/technica in mechanische residentiële ventilatie (VENTI-tech.venti-V01-2022) vastgesteld in bijlage 5 zoals gevalideerd door de ChaCA tijdens de zitting van 4 februari 2022.

Art. 6. De uitvoeringstermijn, bedoeld in artikel 29, 2°, van het samenwerkingsakkoord tussen de Franse Gemeenschap, het Waalse Gewest en de Franse Gemeenschapscommissie betreffende de "Service francophone des Métiers et des Qualifications" (afgekort tot SFMQ) bedraagt 2 jaar en 7 dagen voor elk herzien profiel, en 3 jaar en 7 dagen voor elk nieuw profiel, te rekenen vanaf de datum van goedkeuring van het profiel door de Chambre de Concertation et...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT