Besluit 2022/33 van het College van de Franse Gemeenschapscommissie betreffende de goedkeuring van de beroeps- en opleidingsprofielen voor 'elektromechanicien industrieel onderhoud', 'soldaat-soldate/matroos' en 'aspirant-e voor de beroepen bij defensie en in de sectoren van preventie en veiligheid' opgesteld door de 'Service francophone des Métiers et des Qualifications' (SFMQ), de 27 janvier 2022

Artikel 1. Het College van de Franse Gemeenschapscommissie hecht zijn goedkeuring aan de beroeps- en opleidingsprofielen voor elektromechanicien industrieel onderhoud (MAINT.INDU-electromeca-V01-2021) zoals gevalideerd door de ChaCA tijdens de zitting van 10 december 2021.

Art. 2. Het College van de Franse Gemeenschapscommissie hecht zijn goedkeuring aan de beroeps- en opleidingsprofielen voor aspirant-e voor de beroepen bij defensie en in de sectoren van preventie en veiligheid" (DEF.PRE.SECU-aspi.-V01-2021) zoals gevalideerd door de ChaCA tijdens de zitting van 10 december 2021.

Art. 3. Het College van de Franse Gemeenschapscommissie hecht zijn goedkeuring aan de beroeps- en opleidingsprofielen voor soldaat-soldate/matroos (DEF.PRE.SECU-soldat-V01-2021) zoals gevalideerd door de ChaCA tijdens de zitting van 10 december 2021.

Art. 4. De uitvoeringstermijn, bedoeld in artikel 29, 2°, van het samenwerkingsakkoord tussen de Franse Gemeenschap, het Waalse Gewest en de Franse Gemeenschapscommissie betreffende de "Service francophone des Métiers et des Qualifications" (afgekort tot SFMQ) bedraagt 2 jaar en 7 dagen voor elk herzien profiel, en 3 jaar en 7 dagen voor elk nieuw profiel, te rekenen vanaf de datum van goedkeuring van het profiel door de Chambre de Concertation et d'agrément van de SFMQ.

Na deze termijn wordt artikel 31 van voornoemd akkoord van toepassing.

Art. 5. Het lid van het College bevoegd voor Beroepsopleiding wordt belast met de uitvoering van dit besluit.

Han...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT