Besluit 2019/50 van het College van de Franse Gemeenschapscommissie houdende wijziging van verschillende regelgevende bepalingen die van toepassing zijn op de ambtenaren van het 'Institut bruxellois francophone pour la formation professionnelle', de 9 mai 2019

Artikel 1. Dit artikel regelt, in toepassing van artikel 138 van de Grondwet, een aangelegenheid zoals bedoeld in de artikelen 127 en 128 ervan.

HOOFDSTUK I. - Wijzigingen van het besluit van het College van de Franse Gemeenschapscommissie van 20 oktober 1994 houdende het statuut van de ambtenaren van de instellingen van openbaar nut van de Franse Gemeenschapscommissie

Art. 2. In artikel 54 van het besluit van het College van de Franse Gemeenschapscommissie van 20 oktober 1994 houdende het statuut van de ambtenaren van de diensten van het College van de Franse Gemeenschapscommissie wordt § 2 opgeheven.

HOOFDSTUK II. - Wijzigingen van het besluit van het College van de Franse Gemeenschapscommissie van 21 februari 2019 betreffende de loopbaan van de ambtenaren van het Institut bruxellois francophone pour la formation professionnelle

Art. 3. De artikelen 10 en 11 van het besluit van het College van de Franse Gemeenschapscommissie van 21 februari 2019 betreffende de loopbaan van de ambtenaren van het Institut bruxellois francophone pour la formation professionnelle worden vervangen door wat volgt:

"Art. 10. Om bevorderd te worden tot een graad die hij kan bekomen volgens de regels van de vlakke loopbaan, moet de ambtenaar een "positieve" globale evaluatievermelding hebben behaald.

Wanneer de ambtenaar een "gemiddelde" of "negatieve" globale evaluatievermelding heeft gekregen, wordt het recht op bevordering in de vlakke loopbaan opgeschort tot hij een "positieve" globale evaluatievermelding heeft gekregen.

De bevordering volgens de regels van de vlakke loopbaan kan worden gekoppeld aan een opleiding die met succes werd afgesloten."

Art. 11. § 1. De graden van rang 11 worden toegekend volgens de regels van de vlakke loopbaan; ze zijn voorbehouden aan de ambtenaren van rang 10 die 3 jaar graadanciënniteit hebben.

De graden van rang 29 worden toegekend volgens de regels van de vlakke loopbaan; ze zijn voorbehouden aan de ambtenaren van rang 28 die 3 jaar graadanciënniteit hebben en die voldoen aan de opleidingsvoorwaarde bedoeld in artikel 48.

De graden van rang 28 worden toegekend volgens de regels van de vlakke loopbaan; ze zijn voorbehouden aan de ambtenaren van rang 27 die 8 jaar graadanciënniteit hebben.

De graden van rang 27 worden toegekend volgens de regels van de vlakke loopbaan; ze zijn voorbehouden aan de ambtenaren van rang 26 die 4 jaar graadanciënniteit hebben.

De graden van rang 25 worden toegekend volgens de regels van de vlakke...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT