Besluit 2019/2192 van het College van de Franse Gemeenschapscommissie tot toekenning van de erkenningen van de centra voor de erkenning van competenties op het vlak van beroepsopleiding, de 21 novembre 2019

Artikel 1. De erkenning van de volgende Centra voor de erkenning van competenties wordt toegekend, onder voorbehoud van de toekenning van de erkenning door de drie partijen van het samenwerkingsakkoord van 21 maart 2019, voor een periode van vijf jaar:

- Centre IFAPME de Charleroi, geaudit voor het beroep van Dakwerker door de controle-instelling BCCA, onder dossiernummer 188/310817;

- Centre IFAPME de Luxembourg, geaudit voor het beroep van Dakwerker door de controle-instelling BCCA, onder dossiernummer 185/200717;

- Centre IFAPME de Luxembourg, geaudit voor het beroep van Metselaar door de controle-instelling BCCA, onder dossiernummer 186/200717;

- Centre de validation BF Construction, geaudit voor het beroep van Plaatser van ramen en deuren door de controle-instelling BCCA, onder dossiernummer 194/040518;

- Centre de validation BF Construction, geaudit voor het beroep van Dakwerker door de controle-instelling BCCA, onder dossiernummer 194/040518.

Art. 2. Dit besluit treedt in werking op de dag waarop het ondertekend wordt.

De duur van de erkenning voor een periode van vijf jaar gaat pas in op de dag waarop alle drie de partijen van het samenwerkingsakkoord van 21 maart 2019 een beslissing tot toekenning van de erkenning hebben genomen.

Art. 3. De minister, lid van het College, bevoegd voor Beroepsopleiding, wordt belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Opgemaakt te Brussel, 21 november 2019.

Vanwege het College,

  1. CLERFAYT

Minister, lid van het College, bevoegd voor Beroepsopleiding

Aanhef

Het College van de Franse Gemeenschapscommissie,

Gelet op het samenwerkingsakkoord van 21 maart 2019 betreffende de erkenning...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT