Besluit 2017/667 van het College van de Franse Gemeenschapscommissie tot intrekking van sommige besluiten in toepassing van het decreet van de Franse Gemeenschapscommissie van 4 maart 1999 betreffende de sociale integratie van de gehandicapten en hun inschakeling in het arbeidsproces, de 1 mars 2018

Artikel 1. Dit besluit regelt een aangelegenheid bedoeld in artikel 128 van de Grondwet, krachtens artikel 138 van de Grondwet.

Art. 2. Het besluit 99/262/D van het College van de Franse Gemeenschapscommissie van 8 juni 2000 betreffende de erkenning van de centra voor gespecialiseerde beroepsoriëntatie en van de diensten voor pedagogische begeleiding en de erkenning en subsidiëring van de centra voor revalidatie evenals de in toepassing van dit besluit genomen individuele erkenningsbesluiten van de centra voor gespecialiseerde beroepsoriëntatie en de individuele erkenningsbesluiten van de diensten voor pedagogische begeleiding zijn ingetrokken.

Art. 3. Het besluit van het College van de Franse Gemeenschapscommissie van 19 maart 2009 betreffende de Interface Grote afhankelijkheid is ingetrokken.

Art. 4. Besluit 2009/881 van het collegelid van de Franse Gemeenschapscommissie, bevoegd voor gehandicapte personen, van 8 oktober 2009 houdende aanstelling van de leden van de "coördinatie grote afhankelijkheid" bedoeld in artikel 6 van het besluit van het College van de Franse Gemeenschapscommissie betreffende de Interface grote afhankelijkheid is ingetrokken.

Art. 5. Besluit 2007/832bis van het College van de Franse Gemeenschapscommissie van 20 december 2007 betreffende het Observatorium van het onthaal en de begeleiding van de gehandicapte persoon in het Brussels Gewest is ingetrokken.

Art. 6. Het Collegelid bevoegd voor het Beleid inzake Personen met een Handicap wordt belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Brussel, 1 maart 2018.

Voor het College :

F. LAANAN,

Minister-Voorzitter van het College Bevoegd voor Begroting

C. FREMAULT,

Minister, Lid van het College, Bevoegd voor Bijstand aan personen met een handicap .

Aanhef

Het College,

Gelet op het decreet van de Franse Gemeenschapscommissie van 17 januari 2014 betreffende de insluiting van de gehandicapte persoon, de artikelen 106, 2de lid, 115, 116 en 117;

Gelet op het besluit 99/262/D van het College van de Franse Gemeenschapscommissie van 8 juni 2000 betreffende de erkenning van de centra voor gespecialiseerde beroepsoriëntatie en van de diensten voor pedagogische begeleiding en de erkenning en subsidiëring van de centra voor revalidatie evenals de individuele erkenningsbesluiten in toepassing van dit besluit betreffende de erkenning van de centra voor gespecialiseerde beroepsoriëntatie en de erkenning van de diensten voor pedagogische begeleiding;

Gelet op het besluit...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT