Benoeming van de voorzitter en zijn plaatsvervanger van de tuchtcommissie van het Instituut voor Octrooigemachtigden Bij koninklijk besluit van 29 augustus 2021 wordt dhr. Sam GRANATA voor een

Benoeming van de voorzitter en zijn plaatsvervanger van de tuchtcommissie van het Instituut voor Octrooigemachtigden

Bij koninklijk besluit van 29 augustus 2021 wordt dhr. Sam GRANATA voor een periode van zes jaar benoemd tot voorzitter van de tuchtcommissie van het Instituut voor Octrooigemachtigden.

Bij hetzelfde koninklijk besluit wordt dhr. Bruno VANDERMEULEN voor een termijn van zes jaar benoemd tot plaatsvervangend voorzitter van de tuchtcommissie van het Instituut voor Octrooigemachtigden.

Dit besluit treedt in werking de dag waarop het bij uittreksel in het Belgisch Staatsblad wordt bekendgemaakt.

Binnen een termijn van zestig dagen vanaf deze bekendmaking kan een verzoekschrift tot nietigverklaring bij de Raad van State ingediend worden tegen deze beslissing. Het verzoekschrift moet, gedateerd en ondertekend, vergezeld worden van het vereiste aantal eensluidend verklaarde afschriften en van een afschrift van de bestreden beslissing en bevat:

het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT