Besluit van het Beheerscomité tot vaststelling van het personeelsplan 2008 van het Fonds voor de beroepsziekten., de 13 février 2008

HOOFDSTUK I. - Personeelsplan.

Artikel 1. Hst personeelsplan van het Fonds voor de beroepsziekten wordt vastgesteld overeenkomstig de tabellen 1 en 2 als bijlage.

HOOFDSTUK II. - Statutairen.

Art. 2. § 1. De hierna vermelde betrekkingen die opgenomen zijn in het personeelsplan worden afgeschaft bij het vertrek van de titularis ervan :

Adjunct-administrateur-generaal : 1

Scheikundig adviseur* : 1

Technisch assistent (verpleegassistent) * * : 5

Bestuurschef * * * : 2

In de hierna vermelde betrekkingen van § 2 kan slechts worden voorzien wanneer al de afgeschafte betrekkingen uit § 1, geïdentificeerd met het overeenkomstig aantal sterretjes, niet meer worden begeven :

§ 2.

Attaché * : 1

Technisch deskundige * * : 5

Administratief assistent * * * : 2

Art. 3. Het aantal adviseurs (klasse A3) wordt vastgesteld op 10 betrekkingen, waarvan 2 tweetalige betrekkingen.

Art. 4. § 1. De betrekkingen opgenomen in artikel 1 van dit besluit worden onderverdeeld als volgt :

Administratief personeel

15 betrekkingen van administratief assistent worden bezoldigd in de weddenschaal 22B.

§ 2. In voorkomend geval beletten de ambtenaren die, met toepassing van de verordeningsbepalingen houdende het statuut van het personeel, in overtal zijn opgenomen in de betrekkingen van een weddenschaal, elke bevordering door verhoging in weddenschaal die afhankelijk is van het vacant zijn van een betrekking, zolang de overtallige personeelsbezetting blijft bestaan in vergelijking met het aantal in § 1 vastgestelde betrekkingen.

Art. 5. Binnen de budgettaire enveloppe, zullen er ingevolge het koninklijk besluit van 5 maart 2007 tot organisatie van de werving van personen met een handicap in het federaal administratief openbaar ambt 3 % van het aantal voltijdse equivalenten als gehandicapte personeelsleden te werk worden gesteld.

HOOFDSTUK III. - Contractuelen.

Art. 6. De in dit hoofdstuk vermelde aantallen worden uitgedrukt in voltijdse equivalenten.

Art. 7. § 1. Bij toepassing van artikel 451 van de programmawet van 24 december 2002, werden de personeelsleden, die tewerkgesteld waren in een contract "uitzonderlijke en tijdelijke behoeften", in dienst genomen met een contract van onbepaalde duur.

Het maximum aantal van deze personeelsleden wordt vastgesteld op 10.

§ 2. Bij toepassing van artikel 4 van de wet van 22 juli 1993 houdende bepaalde maatregelen inzake ambtenarenzaken worden de personeelsleden, die tewerkgesteld worden in een contract van bepaalde duur, vastgesteld op...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT