Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van de 3 februari 1999 betreffende de bescherming van de atmosfeer tegen de uitstoot van gassen en deeltjes door niet voor de weg bestemde mobiele machines., de 20 février 2003

Artikel 1. In artikel 1, tiende streepje, van het koninklijk besluit van 3 februari 1999 betreffende de bescherming van de atmosfeer tegen de uitstoot van gassen en deeltjes door niet voor de weg bestemde mobiele machines, worden de woorden " het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur " vervangen door de woorden " de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer, Directoraat-generaal Mobiliteit en Verkeersveiligheid, Directie Wegverkeer, Dienst Voertuigen ".

Art. 2. Artikel 12 van hetzelfde besluit wordt vervangen als volgt :

" Art 12. De bevoegde overheid is de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer, Directoraat-generaal Mobiliteit en Verkeersveiligheid, Directie Wegverkeer, Dienst Voertuigen.

De dossierkosten dienen gestort te worden op rekeningnummer 679-2006010-50 van de voornoemde dienst. Zij bedragen 100 euro . "

Art. 3. De bijlagen III en IV, gevoegd bij hetzelfde besluit, worden gewijzigd overeenkomstig de bijlage bij dit besluit. "

Art. 4. De uitbreiding van goedkeuringen die vóór de inwerkingtreding van dit besluit zijn verleend, valt onder de toepassing van het koninklijk besluit van 3 februari 1999 zoals het van kracht was vóór de wijziging ervan bij dit besluit.

Art. 5. Dit besluit treedt in werking op de dag waarop het in het Belgisch Staatsblad wordt bekendgemaakt.

Gegeven te Brussel, 20 februari 2003.

ALBERT

Van Koningswege :

De Minister belast met Mobiliteit en Vervoer,

Mevr. I. DURANT

De Minister van Consumentenzaken, Volksgezondheid en Leefmilieu

J. TAVERNIER

BIJLAGE.

Art. N. 1. Bijlage III van het koninklijk besluit van 3 februari 1999 wordt als volgt gewijzigd :

  1. In punt 2.2.2 wordt de formule als volgt vervangen :

    (Formule niet opgenomen om technische redenen. Zie B.S. 11-03-2003, p. 11865).

  2. In aanhangsel 2, punt 1.2.1, derde streepje, wordt " CO " vervangen door " CO2 "

  3. In aanhangsel 2 wordt punt 1.9.2.2 als volgt vervangen :

    " 19.2.2 Dempingscontrole voor waterdamp

    Deze controle is uitsluitend van toepassing op de meting van gasconcentraties in het natte gas. Voor de berekening van de demping door waterdamp moet het NO-ijkgas met waterdamp worden verdund en moet de waterdampconcentratie van het mengsel stapsgewijs worden gebracht op de waarde die tijdens de test wordt verwacht. Een NO-ijkgas met een concentratie van 80 tot 100 % van het volledige schaalbereik in het normale werkgebied wordt door de (H)CLD gevoerd en de NO-waarde wordt als D genoteerd. Vervolgens laat men het NO-gas bij...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT