Algemene Directie Collectieve Arbeidsbetrekkingen Besluiten betreffende de leden van de paritaire comités Paritair Comité voor de beschutte werkplaatsen

Algemene Directie Collectieve Arbeidsbetrekkingen

Besluiten betreffende de leden van de paritaire comités

Paritair Comité voor de beschutte werkplaatsen,

de sociale werkplaatsen en de maatwerkbedrijven

Bij besluit van de Directeur-generaal van 23 oktober 2019, dat uitwerking heeft met ingang van 17 september 2019,

wordt mevrouw Gaëtane CONVENT, te Namen, als vertegenwoordigster van een werkgeversorganisatie, tot gewoon lid benoemd van het Paritair Comité voor de beschutte werkplaatsen, de sociale werkplaatsen en de maatwerkbedrijven, ter vervanging van mevrouw Zoë CLAREMBEAU, te Beauraing, van wie het mandaat een einde nam op verzoek van de organisatie die haar had voorgedragen; zij zal het mandaat van haar voorgangster voleindigen.

Paritair Comité voor het tabaksbedrijf

Bij besluit van de Directeur-generaal van 23 oktober 2019, dat in werking treedt op 25 oktober 2019,

wordt mevrouw Yrida DECROUBELE, te Menen, als vertegenwoordigster van een werknemersorganisatie, tot plaatsvervangend lid benoemd van het Paritair Comité voor het tabaksbedrijf, ter vervanging van de heer Luc GEERARDYN, te Brugge, van wie het mandaat een einde nam op verzoek van de organisatie die hem had voorgedragen; zij zal het mandaat van haar voorganger voleindigen.

Paritair Comité voor de bedienden der metaal-fabrikatennijverheid

Bij besluit van de Directeur-generaal van 23 oktober 2019, dat in werking treedt op 25 oktober 2019,

wordt mevrouw Dorine CORDY, te Brugge, als vertegenwoordigster van een werknemersorganisatie, tot gewoon lid benoemd van het Paritair Comité voor de bedienden der metaalfabrikatennijverheid, ter vervanging van mevrouw Pia DESMET, te Gent, van wie het mandaat een einde nam op verzoek van de organisatie die haar had voorgedragen; zij zal het mandaat van haar voorgangster voleindigen.

Paritair Comité voor de notarisbedienden

Bij besluit van de Directeur-generaal van 23 oktober 2019, dat in werking treedt op 25 oktober 2019,

worden mevrouwen Valérie VANWALLEGHEM, te Kampenhout, en Dorine CORDY, te Brugge, als vertegenwoordigsters van een werknemersorganisatie, tot gewone leden benoemd van het Paritair Comité voor de notarisbedienden, respectievelijk ter vervanging van de heer Jean-Michel CAPPOEN, te Waterloo, en mevrouw Pia DESMET, te Gent, van wie het mandaat een einde nam op verzoek van de organisatie die hen had voorgedragen; zij zullen het mandaat van hun voorgangers voleindigen.

Paritair Comité voor de bedienden van de non-ferro metalen

Bij...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT