Jobpunt Vlaanderen coördineert de aanwerving van een technisch adjunct van de provinciaal directeur, een provinciaal accountmanager rioleringsdiensten en een adjunct-hoofd sectoraal dienstencentrum vo

Jobpunt Vlaanderen coördineert de aanwerving van een technisch adjunct van de provinciaal directeur, een provinciaal accountmanager rioleringsdiensten en een adjunct-hoofd sectoraal dienstencentrum voor de VMW

De Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening (VMW) is een integraal waterbedrijf dat diensten aanbiedt binnen de hele waterketen. Als leverancier van leidingwater zorgt de VMW voor de productie en distributie van drinkwater. Daarnaast is de VMW een deskundige partner voor waterhergebruik en voor water-op-maatoplossingen naar bedrijven toe en voor rioleringsdiensten en afvalwaterbeheer naar steden en gemeenten toe.

In het kader van onze dienstverlening zoeken wij gemotiveerde medewerkers die onze kerncompetenties, met name resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, betrouwbaarheid en voortdurend verbeteren, hoog in het vaandel dragen. Op dit ogenblik hebben wij de volgende vacatures (m/v) :

Technisch adjunct van de provinciaal directeur

West- en Oost-Vlaanderen

Jouw functie : je bent (mede)verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van het productie- en distributieapparaat van de provinciale directie(s) en voor het aansturen van de technische diensten.

Jouw profiel : je hebt een masterdiploma burgerlijk ingenieur (of daarmee gelijkgesteld) en je combineert technische kennis met leidinggevende kwaliteiten.

Provinciaal accountmanager rioleringsdiensten

West- en Oost-Vlaanderen

Jouw functie : je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële doelstellingen van de VMW binnen het marktsegment rioleringen en je verzekert een kwaliteitsvolle en efficiënte dienstverlening naar onze gemeentelijke vennoten toe.

Jouw profiel : je hebt een masterdiploma bij voorkeur industrieel ingenieur (of daarmee gelijkgesteld) en je combineert een technische achtergrond met commerciële feeling.

Adjunct-hoofd sectoraal dienstencentrum

Vilvoorde

Jouw functie : je ondersteunt het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT