Aanstellingen Bij koninklijke besluiten van 3 juli 2022 wordt Mevrouw Cathy Buggenhout

Aanstellingen

Bij koninklijke besluiten van 3 juli 2022 wordt Mevrouw Cathy Buggenhout, ontheven uit haar functie bij het Hoofdbestuur.

Ze wordt geaccrediteerd als Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in de Republiek Servië en in Montenegro, met standplaats te Belgrado.

Zij wordt eveneens aangesteld tot Consul-Generaal in deze Staten.

Bij koninklijk besluit van 3 juli 2022 wordt de heer Antoine Delcour, ontheven uit zijn functie van Adjunct posthoofd bij de Ambassade van België te Beijing.

Hij wordt geaccrediteerd als Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in de Verenigde Arabische Emiraten, met standplaats te Abu Dhabi.

Hij wordt eveneens aangesteld tot Consul-Generaal in deze Staat.

Bij koninklijk besluit van 3 juli 2022 wordt de heer Karl Van den Bossche, ontheven uit zijn functie van Adjunct posthoofd bij de Ambassade van België te Den Haag.

Hij wordt geaccrediteerd als Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in de Socialistische Republiek Vietnam en wordt eveneens aangesteld tot Consul-Generaal in deze Staat, met standplaats te Hanoi.

Bij koninklijk besluit van 3 juli 2022 wordt de heer Serge Wauthier, ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur.

Hij wordt geaccrediteerd als Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in de Portugese Republiek, met standplaats te Lissabon.

Bij koninklijke besluiten van 3 juli 2022 wordt de heer Stefaan Thijs, ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur.

Hij wordt geaccrediteerd als Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België in de Federale Democratische Republiek Ethiopië en in de Republiek Djibouti, met standplaats te Addis Abeba.

Hij wordt eveneens aangesteld tot Consul-Generaal in deze Staten.

Bij koninklijk besluit van 3 juli 2022 wordt de heer Tim Van Anderlecht, ontheven uit zijn functie van Ambassaderaad bij de Ambassade van België te Moskou.

Hij wordt aangesteld tot Consul-Generaal van België te Istanbul met als ressort de Vilayeten van Balikesir, Bursa, Canakkale, Edirne, Istanbul, Kirklareli, Kocaeli, Tekirdag en Yalova.

Bij koninklijke besluiten van 3 juli 2022 wordt de heer Pascal Heyman, ontheven uit zijn functie van Permanente Vertegenwoordiger bij de Raad van de Noord-Atlantische-Verdragsorganisatie (NAVO) te Brussel.

Hij wordt...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT