9 MEI 2022. - Besluit van de heer Luc Goeteyn, afdelingshoofd, tot regeling van de delegatie van handtekening aan sommige personeelsleden van de Afdeling Afval- en materialenbeheer

Rechtsgronden

Dit besluit is gebaseerd op:

- de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen;

- het besluit van de Vlaamse Regering van 30 oktober 2015 tot regeling van de delegatie van beslissingsbevoegdheden aan de hoofden van de departementen en van de intern verzelfstandigde agentschappen;

- het besluit van de waarnemend administrateur-generaal van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij van 1 april 2022 tot regeling van de delegatie van handtekening van sommige personeelsleden van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij.

Motivering

Dit besluit is gebaseerd op het volgende motief:

- voor een efficiënte en resultaatgerichte interne organisatie van de Afdeling Afvalstoffen- en materialenbeheer is het wenselijk om een delegatie van handtekening te geven aan sommige personeelsleden van de Afdeling Afval- en materialenbeheer.

DE HEER LUC GOETEYN, AFDELINGSHOOFD, BESLUIT:

HOOFDSTUK 1. - Algemene bepalingen

Artikel 1. In dit besluit wordt verstaan onder OVAM: Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij

Art. 2. De delegaties van handtekening, gedelegeerd in dit besluit, worden uitgeoefend binnen de perken en met inachtneming van de voorwaarden en modaliteiten die zijn vastgelegd in de bepalingen van relevante wetten, decreten, besluiten, omzendbrieven, dienstorders en andere vormen van reglementeringen, richtlijnen en beslissingen, alsook van het ondernemingsplan.

De delegaties van handtekening, gedelegeerd in dit besluit, kunnen alleen uitgeoefend worden voor de aangelegenheden die tot de taken van het team in kwestie behoren.

Art. 3. Als in dit besluit voor bepaalde aangelegenheden expliciet een delegatie van handtekening gegeven wordt, omvat die delegatie ook:

  1. de beslissingen die moeten worden genomen in het kader van de voorbereiding en de uitvoering van die aangelegenheden;

  2. de beslissingen van ondergeschikt belang of aanvullende aard die noodzakelijk zijn voor de uitoefening van die aangelegenheden of er inherent deel van uitmaken.

    HOOFDSTUK 2. - Algemene delegaties

    Afdeling 1. - Delegatie voor schriftelijke communicatie

    Art. 4. De heer Bart Bergen, Mevrouw Ann De Boeck, de heer Sven De Mulder, mevrouw Anneleen De Wachter, mevrouw Els Gommeren, de heer Koen Smeets, de heer Bart Thibau, de heer Nico Vanaken en de heer Bart Vangilbergen hebben, ieder wat zijn of haar team betreft, delegatie van handtekening om de schriftelijke communicatie, inclusief de elektronische communicatie, zowel intern als extern, van de OVAM te ondertekenen, met uitzondering van de schriftelijke communicatie, inclusief de elektronische communicatie, met:

  3. federale of regionale ministers en staatssecretarissen, en hun kabinetsmedewerkers;

  4. parlementsleden;

  5. de inspecteur van Financiën;

  6. de pers.

    Afdeling 2. - Delegatie voor interne organisatie en werking

    Art. 5. De personen, vermeld in artikel 4, hebben delegatie van handtekening om:

  7. in nauw overleg met het hele team te zorgen voor de organisatie van de taken die aan het team zijn toevertrouwd;

  8. beslissingen te nemen over de jaarlijkse vakantie en het plaats- en tijdsonafhankelijk werken (PTOW);

  9. dienstreizen, met uitzondering van buitenlandse reizen, toe te staan;

  10. toestemming te verlenen om zich voor de dienstreis te verplaatsen met eigen wagen, dienstwagen, trein of fiets.

    De personeelsbeheersystemen Vlimpers en Xtremis worden daarbij gebruikt volgens de geldende afspraken.

    Afdeling 3. - Delegatie voor overheidsopdrachten

    Art. 6. Mevrouw Els Gommeren heeft, wat haar team betreft, delegatie van handtekening om overheidsopdrachten te...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT