6 SEPTEMBER 2018. - Decreet tot wijziging van artikel 39 van het koninklijk besluit van 27 juli 1979 houdende het statuut van de leden van het technisch personeel van de psycho-medisch-sociale centra van de Franse Gemeenschap alsook van de personeelsleden van de inspectiedienst belast met het toezicht op deze psycho-medisch-sociale centra, zoals gewijzigd bij artikel 47 van het decreet van 11 juli 2018 houdende verschillende maatregelen betreffende het statuut van het onderwijzend personeel

Het Parlement van de Franse Gemeenschap heeft aangenomen en Wij, Regering, bekrachtigen hetgeen volgt :

Artikel 1. In § 1 van artikel 39 van het koninklijk besluit van 27 juli 1979 houdende het statuut van de leden van het technisch personeel van de psycho-medisch-sociale centra van de Franse Gemeenschap alsook van de personeelsleden van de inspectiedienst belast met het toezicht op deze psycho-medisch-sociale centra, zoals gewijzigd bij artikel 47 van het decreet van 11 juli 2018 houdende verschillende maatregelen betreffende het statuut van het onderwijzend personeel, worden de volgende leden toegevoegd na het laatste lid :

Het ontslag wordt aan het personeelslid meegedeeld per aangetekend schrijven, dat uitwerking heeft met ingang van de derde werkdag na de datum van verzending, of door de afgifte van een brief van hand tot hand met ontvangstbevestiging, die op de dag van deze kennisgeving van kracht wordt.

Het ontslag kan ook worden betekend door een deurwaardersexploot, dat dezelfde dag van kracht wordt als het persoonlijk wordt betekend of persoonlijk wordt overhandigd aan een bloedverwant, aanverwant, aangestelde of dienaar van de bestemmeling, thuis of bij gebreke daarvan, op de verblijfplaats van laatstgenoemde.

Als het deurwaardersexploot niet kon worden betekend op de wijze als beschreven in het vorige lid, wordt deze van kracht op de tweede werkdag na de datum van indiening van de kopie van het exploot op de woonplaats of, bij gebreke daarvan, op de verblijfplaats van de bestemmeling, of de datum van de overhandiging van de kopie van het exploot aan de Procureur des Konings van het desbetreffende rechtsgebied.

.

Art. 2. Artikel 1 heeft uitwerking met ingang van 1 september 2018.

Kondigen dit decreet af...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT