31 AUGUSTUS 2021. - Wijziging van het besluit van de secretaris-generaal van 29 januari 2014 houdende de erkenning van het Centrum voor Tele-Onthaal Oost-Vlaanderen te Gent

Bij besluit van de secretaris-generaal van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van 31 augustus 2021 wordt het volgende bepaald:

Artikel 1. In artikel 2 van het besluit van de secretaris-generaal van 29 januari 2014 houdende de erkenning van het Centrum voor Tele-Onthaal Oost-Vlaanderen te Gent, gewijzigd bij het besluit van de secretaris-generaal van 4 februari 2019, wordt een tweede lid toegevoegd dat luidt als volgt:

"In afwijking van het eerste lid, geldt de erkenning voor de periode van 1 september 2021 tot en met 31 december 2021 voor minimum 6 voltijdse equivalenten."

Art. 2. Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 1 september 2021.

In toepassing van artikel 19, tweede lid, van de gecoördineerde wetten op de Raad van State wordt u ervan op de hoogte gesteld dat een verzoekschrift tot nietigverklaring bij de Raad van State kan worden ingediend tegen dit besluit.

Het verzoekschrift moet, gedateerd en ondertekend, vergezeld worden van het vereiste aantal eensluidend verklaarde afschriften en van een afschrift van het bestreden besluit en bevat:

- het opschrift `verzoekschrift tot nietigverklaring' als het niet eveneens een vordering tot schorsing bevat;

- de naam, hoedanigheid en woonplaats of zetel van de verzoekende partij, en in voorkomend geval, de gekozen woonplaats;

- het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT