26 SEPTEMBER 2019. - Besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering tot vaststelling van de taalkaders van Leefmilieu Brussel

De Brusselse Hoofdstedelijke Regering,

Gelet op de wetten op het gebruik van de talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966, artikel 43;

Gelet op de raadpleging van de erkende syndicale organisaties als bedoeld in artikel 54, lid 2, van de wetten op het gebruik van de talen in bestuurszaken gecoördineerd op 18 juli 1966;

Gelet op het advies nr. 50.444 van de Vaste Commissie voor Taaltoezicht, gegeven op 5 juli 2019;

Overwegende het koninklijk besluit van 8 maart 1989 tot oprichting van Leefmilieu Brussel;

Overwegende de wet van 16 juni 1989 houdende diverse institutionele hervormingen, artikel 32;

Overwegende het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 20 juni 2013 tot vaststelling van de taalkaders van Leefmilieu Brussel;

Overwegende het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 11 mei 2017 ter bepaling van het personeelsplan voor het jaar 2017 voor Leefmilieu Brussel;

Overwegende het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 26 september 2019 tot vaststelling van de graden van de personeelsleden van Leefmilieu Brussel die eenzelfde trap van de hiërarchie vormen;

Overwegende dat de actuele taalkaders in werking zullen zijn tot en met 25 juni 2019;

Op voordracht van de Minister van Leefmilieu,

Besluit :

Artikel 1. Op de eerste, tweede en derde trappen van de hiërarchie zijn de betrekkingen van Leefmilieu Brussel volgens de volgende taalkaders ingedeeld

Degrés de la hiérarchieTrappen van de hiërarchie Cadre néerlandaisPourcentage d'emplois -Nederlands kader Percentagebetrekkingen Cadre français Pourcentage d'emplois -Frans kader Percentage betrekkingen Cadre bilingueTweetalig kader Réservés aux fonctionnaires du rôle linguistique néerlandais...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT