25 MAART 2021. - Benoeming van de leden de adviescommissie, bepaald in artikel 15 van het besluit van de Vlaamse Regering van 24 mei 2019 tot uitvoering van het decreet van 29 maart 2019 betreffende het kwaliteits- en registratiemodel van dienstverleners in het beleidsdomein Werk en Sociale Economie

Bij besluit van de Vlaamse minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale Economie en Landbouw van 25 maart 2021 wordt het volgende bepaald:

Artikel 1. Mevr. Veerle Moens wordt benoemd tot voorzitter.

Art. 2. De heer Sven De Haeck wordt benoemd tot ondervoorzitter.

Art. 3. Worden benoemd tot deskundigen of technici:

  1. de heer Wim Volders;

  2. Mevr. Sabine Lievens;

  3. Mevr. Clémence Suykens.

    Worden benoemd tot plaatsvervangers van de deskundigen of technici:

  4. Mevr. Ann Van Den Cruyce;

  5. Mevr. Katrien Deman;

  6. Mevr. An Stassijns.

    Art. 4. De heer Peter Van der Hallen, afgevaardigd door de representatieve werknemersorganisaties vertegenwoordigd in de SERV, wordt benoemd als werkend lid. Mevr. Caro Van der Schueren treedt op als zijn plaatsvervanger.

    Art. 5. De heer Joris Renard, afgevaardigd door de representatieve werkgeversorganisaties vertegenwoordigd in de SERV, wordt benoemd als werkend lid. Mevr. Sonja Teughels treedt op als zijn plaatsvervanger.

    Art. 6. Mevr...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT